Kopiér, del og fjern indhold

Kopiér indhold

Kopiér billeder, videoer, musik og andet indhold, du har oprettet, mellem telefonen og en computeren.

Kopiér indhold mellem telefonen og en computer

Du skal have et hukommelseskort indsat i telefonen for at kunne kopiere indhold fra telefonhukommelsen.

1. Slut telefonen til en kompatibel computer med et kompatibelt USB-kabel.
  2. Vælg Dataoverførsel.
  3. Åben et filhåndteringsprogram såsom Windows Stifinder på computeren, og naviger til telefonen. Du kan se indholdet, som er lagret på din telefon og hukommelseskortet, hvis der er et.
  4. Træk og kopiér elementer mellem telefonen og en computer.