Funktioner

Ekstra

Nedtællingstimer

Hvis du har brug for en alarm, men ikke vil oprette én under alarmen, kan du bruge nedtællingstimeren. Du kan f.eks. time noget, der er ved at blive tilberedt i køkkenet.

1. Vælg Menu > Ekstra > Nedtællingstimer.
  2. Brug rulletasterne til at indstille tiden og navngive timeren.
  3. Vælg Start.

Når du har indstillet en tid i nedtællingstimeren, skal du gå tilbage til Menu > Ekstra, rulle til Nedtællingstimer og trykke på rulletasten for at redigere eller fjerne timeren.

Stopur

1. Vælg Menu > Ekstra > Stopur.
  2. Vælg Start.
  3. Tryk på , når du f.eks. har gennemført en omgang.

Hvis du vil stoppe, skal du vælge Stop og trykke på .

Konverteringsfunktion

1. Vælg Menu > Ekstra > Konverteringsfunktion.
  2. Vælg, hvad du vil konvertere, og hvordan du vil konvertere det.
  3. Brug taltasterne til at skrive begge målinger. Konverteringsfunktionen konverterer målingerne automatisk.