Netværkstjenester og priser

Brugen af visse funktioner og tjenester og downloading af indhold, herunder gratis elementer, kræver en netværksforbindelse. Dette kan medføre, at der overføres store mængder data, og der skal muligvis betales for dataforbruget. Du skal muligvis også abonnere på visse funktioner.

Du kan kun bruge enheden på netværk af typen GSM 900/1800 og WCDMA1 og 8. Du skal have et abonnement hos en tjenesteudbyder.