Billeder

Du behøver ikke et separat kamera, når telefonen har alt, hvad du skal bruge for at kunne fastholde minderne.

Tag et billede

Fang de bedste øjeblikke med dit telefonkamera.

1. Vælg Menu > for at tænde kameraet.
  2. Rul op eller ned for at zoome ind eller ud.
  3. Vælg for at tage et billede.

Før du tager et billede, kan du ændre dine indstillinger under > Kameraindstillinger. Du kan f.eks. justere et billedes eksponering og lysstyrke.

Hvis du vil føje effekter til dit billede, kan du ændre billedkvaliteten. Hvis du vil bruge timeren til at positionere et billede, skal du trykke på og vælge én af de tilgængelige indstillinger.

Tip: Vælg > Blitz for at aktivere blitz.

Få vist et billede, du har taget

Hvis du vil se billedet med det samme, skal du vælge Ny/nyt > > Billeder > Taget. Hvis du vil se billedet senere i kameraet, skal du vælge > Billeder > Taget.
Hvis du vil se billedet med det samme, skal du vælge > Galleri. Hvis du vil se billedet senere, skal du vælge Menu > Galleri
Tip: Du kan bruge et billede, du har taget, til låseskærmen ved at åbne billedet i Galleri og vælge > Indstil som låseskærm.

Tag flere billeder

Du kan tage flere billeder efter hinanden med burst-tilstand.

1. Vælg > Burst i kameraet.
  2. Vælg, hvor mange billeder kameraet skal tage.
  3. Gå tilbage til søgeren, og vælg . Kameraet tager flere billeder med korte intervaller.

Du kan fortsætte med at tage blot ét billede ad gangen ved at vælge > Burst > 1.

Rediger et billede, du har taget

Du kan redigere billeder, du har taget, i Galleri.
  1. Åbn et billede.
  2. Vælg > Rediger.
  3. Vælg, hvad du vil redigere, og brug rulletasten til at redigere med.
  4. Vælg Anvend.
  5. Tryk på .

Det redigerede billede gemmes som et nyt billede.