Indstillinger

Sikkerhedsindstillinger

Du kan redigere de tilgængelige sikkerhedsindstillinger.

Lås tastaturet

Du kan låse tasterne automatisk ved at vælge Menu > > Sikkerhed > Tastaturlås > Automatisk tastaturlås og vælge Til.

Brug en sikkerhedskode:

Du kan indstille telefonen til at bede om en sikkerhedskode. Hvis der er en forudindstillet kode, er den 12345. Du kan ændre den for at beskytte dine personlige oplysninger. Vær opmærksom på, at hvis du ændrer koden, skal du huske den nye kode, da HMD Global ikke kan åbne eller tilsidesætte den.

1. Vælg Menu > > Sikkerhed > Tastaturlås, og slå Sikkerhedskode til.
  2. Indtast sikkerhedskoden, og vælg OK.