Skru op eller ned for lydstyrken

Kan du ikke høre telefonen ringe i støjende omgivelser, eller er opkald for høje? Du kan ændre lydstyrken efter dine behov.

Hvis du vil ændre lydstyrken under et opkald, skal du trykke navigeringstasten op eller ned.

Hvis du vil ændre lydstyrken for dine medieapps, ringetoner, signaler og alarmer, skal du trykke på navigeringstasten og vælge Indstillinger. Rul til højre til Personalisering, og vælg Lyd > Lydstyrke.

Vælg Valg > Lydstyrke for at ændre lydstyrken, når du hører radio og musik.