Oplad telefonen

Dit batteri er blevet delvist opladet på fabrikken, men du skal måske oplade det igen, før du kan bruge telefonen.

Oplad batteriet

1. Slut opladeren til en stikkontakt.
  2. Slut opladeren til telefonen. Når du er færdig, skal du koble opladeren fra telefonen og derefter tage den ud af stikkontakten.

Hvis batteriet er helt afladet, kan det tage flere minutter, inden opladningsindikatoren vises.

Tip: Du kan bruge USB-opladning, når der ikke er en stikkontakt tilgængelig. Data kan overføres, mens enheden oplader. Effektiviteten af opladning via USB varierer meget, og det kan derfor tage meget lang tid, før opladningen starter og enheden begynder at fungere. Sørg for, at computeren er tændt.

Spar strøm

Sådan sparer du på strømmen:

1. Oplad effektivt: Oplad altid batteriet fuldt.
  2. Vælg kun de lyde, som du har brug for: Slå unødvendige lyde fra, f.eks. tastelyde.
  3. Brug et headset med kabel i stedet for højttaleren.
  4. Skift skærmindstillingerne på telefonen: Indstil telefonskærmen til at slukke efter kort tid.
  5. Reducer skærmens lysstyrke.
  6. Brug netværksforbindelse som Bluetooth, når det er muligt og hensigtsmæssigt: Aktivér kun forbindelserne, når du bruger dem.
  7. Slå Wi-Fi-hotspot fra, når internetdeling ikke bruges.