Aktivér Wi-Fi

Det er generelt hurtigere og billigere at bruge en Wi-Fi-forbindelse frem for en mobildataforbindelse. Hvis der både er en tilgængelig Wi-Fi-forbindelse og en tilgængelig mobildataforbindelse, bruger telefonen Wi-Fi-forbindelsen.

Slå Wi-Fi til

1. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Wi-Fi.
  2. Slå Brug Wi-Fi til.
  3. Vælg den forbindelse, du vil bruge.

Din Wi-Fi-forbindelse er aktiv, når network_wifi vises på statuslinjen øverst på skærmen.

Vigtigt: Brug kryptering for at øge sikkerheden i forbindelse med din Wi-Fi-forbindelse. Hvis du bruger kryptering, mindskes risikoen for, at andre får adgang til dine data.

Tip: Hvis du vil finde din placering, når der ikke er nogen tilgængelige satellitsignaler, f.eks. når du er indendørs eller står mellem høje bygninger, skal du slå Wi-Fi til for at forbedre positionsbestemmelsens nøjagtighed.