Kamera – grundlæggende brug

Tag et billede

Tag skarpe og levende billeder – indfang de bedste øjeblikke i dit fotoalbum.

1. Tryk på Kamera.
  2. Tag sigte, og fokuser.
  3. Tryk på panorama_fish_eye.

Tag en selfie

1. Tryk på Kamera > for at skifte til frontkameraet.
  2. Tryk på panorama_fish_eye.

Tag billeder med en timer

1. Tryk på Kamera.
  2. Tryk på , og vælg tiden.
  3. Tryk på panorama_fish_eye.

Tag et vidvinkelbillede

Hvis du vil tage smukke landskabsbilleder, skal du slå vidvinkeltilstand til.

1. Tryk på Kamera > .
  2. Tryk på panorama_fish_eye. Tryk på for at gå tilbage til den normale tilstand.

Tag et makrobillede

Med makrotilstand kan du indfange selv de mindste detaljer på dit foto.

1. Tryk på Kamera > .
  2. Tryk på panorama_fish_eye. Tryk på for at gå tilbage til den normale tilstand.