Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia G20

Alle enheder

Nokia G20

Hold din telefon opdateretTaster og deleIndsæt SIM- og hukommelseskortOplad telefonenTænd din telefon, og konfigurer denIndstillinger for telefon med to SIM-kortLås eller oplås telefonenBrug touchskærmen
Få forbindelse til venner og familie

Kontaktpersoner

Gem en kontakt fra opkaldshistorikken

  1. Tryk på phone > schedule for at se din opkaldshistorik.
  2. Tryk på det nummer, du vil gemme.
  3. Tryk på Tilføj kontakt. Hvis dette er en ny kontakt, skal du skrive kontaktoplysningerne og trykke på Gem. Hvis denne kontakt allerede findes på din kontaktliste, skal du trykke på Føj til eksisterende, vælge kontakten og trykke på Gem.

Tilføj en kontakt

  1. Tryk på Kontaktpersoner > add_circle.
  2. Udfyld oplysningerne.
  3. Tryk på Gem.
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.