Reguler lydstyrken

Skift lydstyrken

Hvis du har problemer med at høre din telefon, når den ringer i støjende omgivelser, eller hvis opkaldslyden er for høj, kan du ændre lydstyrken til et niveau, der passer dig, ved at bruge lydstyrketasterne på siden af telefonen.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Skift lydstyrken for medier og apps

Tryk på en lydstyrketast på siden af telefonen for at se statuslinjen for lydstyrke. Tryk på tune, og træk skyderen på lydstyrkelinjen for medier og apps til venstre eller højre.

Indstil telefonen til lydløs

Hvis du vil indstille telefonen til lydløs, skal du trykke på tasten for lydstyrke ned, trykke på notifications_none for at indstille din telefon til kun at vibrere og trykke på vibration for at indstille den til lydløs.