Indstillinger for telefon med to SIM-kort

Hvis du har en telefon med plads til to SIM-kort, kan du have to SIM-kort i telefonen, f.eks. ét til arbejde og ét til personlig brug.

Vælg, hvilket SIM-kort du vil bruge

Når du f.eks. foretager et opkald, kan du vælge, hvilket SIM-kort der skal bruges, ved at trykke på det tilhørende SIM 1- eller SIM 2-kort, når du har ringet til nummeret.

Du kan se netværksstatus for hvert SIM-kort på din telefon. Begge SIM-kort er tilgængelige på samme tid, når enheden ikke benyttes, men når det ene SIM-kort er aktivt, f.eks. når du foretager et opkald, er det andet kort muligvis ikke tilgængeligt.

Håndter dine SIM-kort

Vil du ikke forstyrres af arbejde i din fritid? Eller har du en billigere dataforbindelse på dit ene SIM-kort? Du kan vælge, hvilket SIM-kort du vil bruge.

Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > SIM-kort.

Omdøb et SIM-kort

Tryk på SIM-kortet, du vil omdøbe, og skriv det ønskede navn.

Vælg det SIM-kort, der skal bruges til opkald eller dataforbindelse

Tryk på den indstilling, du vil ændre, under Foretrukket SIM-kort til, og vælg SIM-kortet.