Apps, opdateringer og sikkerhedskopier

Opdater telefonens software

Vær med på beatet – opdater telefonens software og apps trådløst, så du får nye og forbedrede funktioner til telefonen. Softwareopdateringerne kan også forbedre telefonens ydeevne.

Installer tilgængelige opdateringer

Tryk på Indstillinger > System > Avanceret > Systemopdatering > Søg efter opdatering for at se, om der er tilgængelige opdateringer.

Når du får en meddelelse på telefonen om, at der er en tilgængelig opdatering, skal du blot følge de instruktioner, der vises på din telefon. Hvis telefonen kun har lidt hukommelse tilbage, kan du flytte dine billeder og andre ting til hukommelseskortet.

Advarsel: Hvis du installerer en softwareopdatering, kan du ikke bruge enheden, heller ikke til nødopkald, før installationen er fuldført, og enheden er genstartet.

Før du starter opdateringen, skal du tilslutte en oplader eller sikre, at enhedens batteri er tilstrækkeligt opladet og oprette forbindelse til Wi-Fi, da opdateringspakkerne kan bruge en masse mobildata.