Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Nokia stereo earphones user guide

Alle enheder

Nokia Stereo Earphones (WH-201)

Kom godt i gang
Taster og dele

Taster og dele

Opkald

Opkald

(1) Tryk én gang for at acceptere et opkald eller slå lyden fra. Tryk og hold knappen nede for at afslutte et opkald eller afvise et indgående opkald.

Musik

(1) Start først musikappen på din telefon. Tryk én gang for at afspille og sætte musik på pause. Tryk to gange for at gå til næste nummer. Tryk tre gange for at gå til forrige nummer.

Stemmekommandoer

(1) Tryk og hold knappen nede, indtil Taleassistent er aktiveret, slip så knappen, og begynd at tale.

Adjust volume

Brug knapperne (2) og (3) til at justere lydstyrken.