Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

repair-or-replacement

Support-startside

Supportemner

Reparation eller udskiftning

Vi ved, at det kan være træls at sende dit produkt til reparation. Så for at berolige dig har vi besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål.

De fleste løsninger findes i Hjælp, men hvis du har brug for at få dit produkt repareret, gør vi vores bedste for at sørge for, at det er tilbage i dine hænder inden for få dage.

Send produkt til reparation

Hvor er onlinereparationsservicen tilgængelig?

Vores onlinereparationsservice tilbydes i EU, USA, Indien og Rusland.

Hvilke produkter understøttes?

Alle Nokia-smartphones og et lille antal (smarte) telefoner repareres gennem denne service.

Koster det noget at sende mit produkt til reparation?

Nej, der betales ingen forsendelsesomkostninger, når du sender dit produkt til reparation.

Hvor lang tid tager det for mit produkt at blive repareret?

Selvom reparationstiderne varierer fra land til land, stiler vi mod at returnere reparerede produkter inden for en uge efter afhentning.

Min telefon er ikke længere under garanti. Kan jeg stadig sende den til reparation?

Ja, hvis din telefon ikke længere er dækket af vores producents begrænsede garanti, giver vi dig et tilbud under bookingprocessen (for Indien og Rusland er tilbud kun tilgængelige, når telefonen er modtaget og vurderet).

Hvordan betaler jeg for en reparation uden for garantiperioden?

Betalinger sker i øjeblikket vha. kreditkort og foretages under bookingprocessen, hvilket giver gennemsigtighed til reparationsomkostningerne og sikrer, at du ikke bliver overrasket senere.

Hvad sker der, hvis du ikke kan reparere mit produkt?

Hvis dit produkt stadig er under garanti, vil vi erstatte det med det samme eller et lignende produkt. Hvis det er uden for garantiperioden, vil vi returnere produktet til dig og refundere eventuelle reparationsomkostninger.

Hvordan sporer jeg status for min reparation?

Du kan spore status for din reparation via vores onlinereparationsværktøj (tilgængeligt via din pc eller mobiltelefon) ved hjælp af dit ordrenummer og din e-mailadresse.

Hvor repareres mit produkt?

Reparationer udføres på vores autoriserede reparationscentre i de forskellige regioner for at levere reparationer af højeste kvalitet.

Kan en fejl på min telefon repareres uden at fjerne skærmen?

Bortset fra en softwarefejl vil vi i de fleste tilfælde være nødt til at fjerne skærmen for at reparere din telefon. Dette kræver, at ødelagte eller beskadigede skærme udskiftes for at samle dit produkt igen. I dette tilfælde modtager du et tilbud på udskiftning af skærmen, før reparationen udføres.

Hvordan skal jeg forberede mit produkt til forsendelse til jeres reparationscenter?

Når du har booket dit produkt, vil du modtage en e-mailbekræftelse og en vejledning om, hvordan du forbereder dit produkt på sikker transport. Det er vigtigt at følge vejledningen omhyggeligt, og at du udskriver og vedlægger det medfølgende luftfragtbrev i emballagen.

Hvem kan jeg kontakte for at få hjælp til at følge op på mit produkt, der er sendt til reparation?

Du kan spore status for din reparation via onlinereparationsværktøjet. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte support .

Synes du, dette var nyttigt?