Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right
Gå til hovedindholdet

Vi bringer folk tættere på hinanden uden store omkostninger

Nokia-telefoner har altid været bygget til at holde. Og selvom det er bedre for miljøet at beholde telefonen i længere tid, går vi nu et skridt længere. Vi tager reelle skridt mod at beskytte planeten ved at nedbringe mængden af e-affald og indgå partnerskaber med miljøorganisationer.

Vi laver telefoner, der gør en forskel

Enhver ny telefon har to omkostninger: Pengene, du betaler, og ressourcerne, der bruges ved fremstillingen. Når vi beholder telefonerne i længere tid, sparer vi på begge disse omkostninger.

Nokia-telefoner er lavet af materialer af høj kvalitet og gennemgår derefter produkttest, der er mere gennemgribende end branchens gennemsnit.¹ Med op til 3 års sikkerhedsopdateringer, Android™ OS-opgraderinger² og producentens garanti³ er din telefon lavet til at holde, indvendigt og udvendigt.

Nokia XR20 : vores mest bæredygtige smartphones

Hvert aspekt af en telefon i Nokia X-serien er designet til at udmærke sig og holde længe. Jo længere den holder, jo bedre er det for planeten.

Få mere at vide

Hvorfor vælge Nokia?

Få mere at vide
"Hvis alle i Europa brugte deres smartphones i et ekstra år, kunne vi i 2030 spare lige så meget kulstof, som hvis vi fjernede en millioner biler fra vejene4."

Miljøprofiler for Nokia-telefoner

Få mere at vide

Ombytning

Spar penge og naturlige ressourcer, når du bytter med den gamle

Når det er tid til en ny telefon, behøver den gamle ikke at gå til spilde. Byt den i stedet – uanset mærke – og få en øjeblikkelig rabat på den nye enhed. På denne måde hjælper du med at bekæmpe e-affald ved at forhindre, at enheden ryger direkte på lossepladsen.

Kom igang

Genanvendelse

Vi kan hjælpe med at genanvende dine gamle telefoner

Vi sorterer allerede plastik fra metal og bioaffald fra pap – elektroniske enheder er lige så vigtige. Ved du ikke, hvordan du sikrer, at din gamle enhed bliver genbrugt, kan vi hjælpe. Send den til os, så vi kan bortskaffe den og genbruge så mange af materialerne som muligt. Det koster dig ikke noget at sende den.

Opret en forespørgsel

Lad os få telefoner til at holde længere

Få mere at vide

Reduktion af e-affald

Gennemsnitsforbrugeren ejer allerede tre mobiltelefonopladere.5 For at bidrage til nedbringelse af unødigt affald har vi derfor fjernet opladeren fra pakkens indhold for Nokia X20 og Nokia X10. Derefter vedlagde vi et beskyttende, komposterbart telefonetui, der er venligt mod jorden, når det kasseres.

"Alene i EU stod telefonopladere for omkring 12.000 ton e-affald i 2019."

Plant træer med din telefon

Vi har fremdyrket kimen til forandring med hensyn til bæredygtighed – og ikke kun i overført betydning. Nokia-telefoner har indgået et samarbejde med Ecologi, der giver kunderne mulighed for at få plantet rigtige træer ved hvert køb af udvalgte smartphones.

Lad os plante sammen

Få mere at vide

"Sammen har vi plantet over 160.000 træer gennem dette initiativ⁶. Vi sigter mod at holde projektet kørende, og vi har planer om at udrulle initiativet til flere regioner."

Bliv klimapositiv med Ecologi

Få mere at vide

Rapport

Få hele historien

Vores system til styring af bæredygtighed fokuserer på fire nøgleområder: Miljø, arbejds- og menneskerettigheder, opfyldelse af krav og regler samt bæredygtigt indkøb. Læs vores bæredygtighedsrapport for at få mere at vide om vores resultater og mål på disse områder.

Read report

¹ Vi følger en stram fremstillingsstandard, der er kendt for at være en af de skrappeste i verden. SPR-test, der oprindeligt blev udviklet af Nokia, bliver stadig brugt som den minimale kvalitetsstandard den dag i dag af HMD Global. Den omfatter flere end 50 test kun for holdbarhed af hardware, herunder styrkemålinger og kraftige fald, slid, ridser og materialetræthed.

² Fra den globale lanceringsdato for enheden.

³ Se dækningen under den begrænsede fabriksgaranti.

⁴ Ifølge en undersøgelse foretaget af European Environmental Bureau, “Cool Products don't cost the Earth”, 2019: https://eeb.org/wp-content/uploads/2019/09/Coolproducts-briefing.pdf

⁵ Ifølge en undersøgelse fra Europa-Kommissionen med titlen "Impact Assessment Study on Common Chargers of Portable Devices" fra 2019: https://www.politico.eu/wp-content/uploads/2020/02/CLEAN-Common-charger-impact-assessment-study_draft.pdf

⁶ Tallet er korrekt pr. maj 2022. Kilde: https://ecologi.com/nokia-phones?treeId=61a550325658119cb55a64bf