Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Restore Device Plant Longevity Heart Longevity Plant

Nokia X-seriens smarttelefoner

Gå til hovedindholdet

Nokia X-serienTelefoner designet til at stå distancen

Lang holdbarhed. Indvendigt og udvendigt.

Alle aspekter af en telefon i Nokia X-serien, fra design til software, er bygget til at holde.Du kan stole på den uanset dit valg af model. Du kan have tillid til den. Den er din i mange år fremover.

3 er det magiske tal

Opgradering af softwaren til Android™ i op til 3 år, producentens garanti og månedlige sikkerhedsopdateringer.

Vi flytter grænserne

Hardwaren og softwaren i Nokia X-serien ligger på et højere niveau, så vi kan give dig vores mest avancerede telefoner.

Jorden siger tak

Vi fjerner opladere, bruger komposterbare kasser for at reducere elektronisk affald og planter træer med Ecologi – vi hjælper planeten.

Bygget til at holde

Den er testet for holdbarhed efter standarder, der ligger over gennemsnittet for branchen, for at sikre, at telefonen kan klare dagligdagens strabadser.

  • Vælg Granite farvevariant
  • Vælg Ultra Blue farvevariant

Plant 25 træer med denne enhed

Nokia XR20

Hverdagssikker og til det lange løb
Hverdagssikker og til det lange løb
2.599,00 kr.3.799,00 kr.
Køb ind nu
  • Vælg Midnight Blue farvevariant
  • Vælg Midnight Sun farvevariant

Plant 20 træer med denne enhed

Nokia X20

Tag billeder med flere kameraer, og del med 5G
Tag billeder med flere kameraer, og del med 5G
Få mere at vide
  • Vælg Cloudy Blue farvevariant
  • Vælg Ice White farvevariant

Plant 20 træer med denne enhed

Nokia X30 5G

Vores hidtil mest miljøvenlige telefon
Vores hidtil mest miljøvenlige telefon
4.399,00 kr.
Køb ind nu

love it

Hvorfor gå på kompromis med en så personlig ting som din telefon? Tag billeder af livets dyrebare øjeblikke med kameraer med flere objektiver, og del dem lynhurtigt med 5G-tilslutningsmuligheder¹. Og udseendet og følelsen af en telefon i Nokia X-serien med sit elegante, nordiske design er simpelthen tidløst.

trust it

Du kan ikke sætte en pris på dit privatliv. Vores datacentre ligger i Finland og er omfattet af europæiske love om databeskyttelse. Vi opdaterer endvidere sikkerheden i Nokia X-serien månedligt i mindst 3 år og bidrager dermed til at sikre, at dine filer er sikre.

keep it

En telefon har to priser: Den pris, du betaler, og de ressourcer, der bruges til fremstillingen. Telefonerne i Nokia X-serien er dækket af en 3-årig garanti, og vi opgraderer operativsystemet i 3 år. Det er godt for din tegnebog og planeten, at din telefon holder længe.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 5G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.