Nokia 3.1 Plus

‌‌

Nokia 3.1 Plus

Μεγαλύτερο και καλύτερο

Εγγραφή

Οθόνη

Απόλαυσε τα πάντα περισσότερο

Εμπειρία οθόνης
Εμπειρία οθόνης
Εμπειρία οθόνης

Οθόνη

Απόλαυσε τα πάντα περισσότερο

Η εμπειρία θέασης απογειώνεται σε άλλο επίπεδο. Με την εντυπωσιακή οθόνη 6’’ με ανάλυση HD+, το Nokia 3.1 Plus προσφέρει εκπληκτική αντίθεση και ευκρίνεια με ζωντανά χρώματα και απίστευτες λεπτομέρειες.

  • Οθόνη 6’’ HD+
  • 18:9 Αναλογία διαστάσεων

Κάμερα

Προηγμένη απεικόνιση

Δείτε την τεχνολογία
Δείτε την τεχνολογία
Δείτε την τεχνολογία

Σχεδίαση

Κομψό και ανθεκτικό

Υλικό

Ισχύς για ημέρες

Εξερευνήστε την μπαταρία
Εξερευνήστε την μπαταρία
Εξερευνήστε την μπαταρία

Υλικό

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας¹

Χάρη στη διάρκεια ζωής 2 ημερών της μπαταρίας1, το Nokia 3.1 Plus είναι πραγματικά ένα τηλέφωνο στο οποίο μπορείς να βασιστείς. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του, MediaTek Helio P22, χρησιμοποιεί τέσσερις αποδοτικούς πυρήνες για τις βασικές λειτουργίες, αλλά μπορεί να ενεργοποιήσει και τους οκτώ πυρήνες σε περίπτωση που χρειαστεί περισσότερη ισχύ - αυτό σημαίνει ότι θα ανησυχείς λιγότερο για την επόμενη φόρτιση και θα αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αυτά που έχουν σημασία για εσένα.

  • Μπαταρία 3500mAh2
  • MediaTek Helio P22

Android

Καθαρό, ασφαλές, ενημερωμένο

Επωφελήσου από τις τελευταίες μεθόδους πληρωμής όπως το Google Pay με το Nokia 3.1 Plus3. Το τηλέφωνό σου θα παραμείνει ασφαλές και ενημερωμένο, χάρη στα δύο χρόνια τακτικών ενημερώσεων του Android και τα τρία χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Android One

Τα καλύτερα του Android™

Ανακαλύψτε το Android
Ανακαλύψτε το Android
Ανακαλύψτε το Android

Android One

Ό,τι καλύτερο προσφέρει το Android

Το Android One είναι μια γκάμα τηλεφώνων που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις που έχει θέσει η Google. Ως συσκευή Android One, το Nokia 3.1 Plus προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε, χωρίς περιττά στοιχεία, σε ένα βελτιστοποιημένο και εύχρηστο περιβάλλον, ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο προεγκατεστημένων εφαρμογών, καθώς και δωρεάν, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας στο Google Photos.4. Οι τακτικές ενημερώσεις ασφάλειας και τα δύο χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού σημαίνουν ότι το Nokia 3.1 Plus με Android One παραμένει ασφαλές και διαθέτει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Google, όπως για παράδειγμα τη βελτιστοποίηση του Google Assistant.

Παρελκόμενα

Εύκολη ακρόαση

Ζευγοποιήστε το τηλέφωνό σας με τα ακουστικά Nokia True Wireless Earbuds για ασύρματη διασκέδαση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ήχου. Τα εξαιρετικά ελαφριά ακουστικά χωρούν άνετα σε μια θήκη φόρτισης μικρού μεγέθους, η οποία περιλαμβάνει μια μπαταρία που μπορεί να επαναφορτίσει τα ακουστικά για έως και 14 ώρες² ηχητικής διασκέδασης.

Nokia 3.1 Plus

Εγγραφή
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές

Οι ονομασίες Android και Google αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η ονομασία Oreo αποτελεί εμπορικό σήμα του ομίλου Mondelez International, Inc. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Έλεγξε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1 Η δοκιμή μπαταρίας διάρκειας 2 ημερών έγινε σε πραγματικές συνθήκες χρήσης από την HMD Global. Η δοκιμή περιελάμβανε την ενεργή χρήση μιας συσκευής για 5 ώρες την ημέρα με μια νέα μπαταρία. Η χρήση περιλάμβανε π.χ. παιχνίδια, video streaming, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση και χρήση εφαρμογών (όπως social media, ειδήσεις, πλοήγηση και μουσική). Η δοκιμή διεξήχθη με κανονικές ρυθμίσεις συσκευής σε ένα φωτισμένο εσωτερικό περιβάλλον. Η συσκευή έμεινε σε αναμονή όλη τη νύχτα.

2 Η μπαταρία έχει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητά της μειώνεται σε βάθος χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να πρέπει να αντικατασταθεί.

3 Δεν διατίθεται σε όλες τις αγορές, ελέγξτε την τοπική διαθεσιμότητα

4 Η δωρεάν αποθήκευση σε υψηλή ποιότητα απαιτεί λογαριασμό Google και σύνδεση στο διαδίκτυο.

5 Το προεγκατεστημένο λογισμικό συστήματος και εφαρμογές χρησιμοποιούν ένα σημαντικό μέρος του χώρου μνήμης.