Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Ολοένα καλύτερο

Εγγραφή

Οθόνη

Δείτε περισσότερα

Εμπειρία οθόνης
Εμπειρία οθόνης
Εμπειρία οθόνης

Κάμερα

Η κάμερα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί

Πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ αναλογιών διαστάσεων και λειτουργιών λήψης, καθώς και να προσαρμόζετε παραμέτρους με διαφορετικές λειτουργίες κάμερας, όπως η ένταση των εφέ (π.χ. Bokeh και Beautify). Χάρη στην άψογη ενσωμάτωση του Google Lens™ και του Motion Photos στην εφαρμογή κάμερας, είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να εξερευνάτε τον κόσμο και να τραβάτε φωτογραφίες με νέους, δημιουργικούς τρόπους.

Εξερευνήστε την κάμερα
Εξερευνήστε την κάμερα
Εξερευνήστε την κάμερα

Σχεδίαση

Ομορφιά και δύναμη

Υλικό

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας¹

Εξερευνήστε την μπαταρία
Εξερευνήστε την μπαταρία
Εξερευνήστε την μπαταρία

Υλικό

2ήμερη διάρκεια ζωής μπαταρίας¹

Το Nokia 7 Plus διαθέτει μια πλατφόρμα Qualcomm® Snapdragon™ 660 για φορητές συσκευές που προσφέρει όλη την ισχύ που χρειάζεστε. Χάρη στην μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 3800 mAh2, σε συνδυασμό με τη νέα δυνατότητα «μπαταρία που προσαρμόζεται», θα έχετε έως και δύο ημέρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με μία φόρτιση1.

Android™ 9 Pie

Εξοικονομήστε χρόνο και διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το Android 9 Pie

Το Android 9 Pie απελευθερώνει την ισχύ της τεχνητής νοημοσύνης για να επωφελείστε ακόμη περισσότερο από το smartphone Nokia 7 Plus. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, μαθαίνει τις προτιμήσεις σας και βελτιώνεται σε βάθος χρόνου, ώστε όλη η εμπειρία σας να είναι ακόμη καλύτερη για ακόμη περισσότερο διάστημα.

Android One

Τα καλύτερα του Android™

Το Android One είναι μια γκάμα τηλεφώνων που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις λογισμικού που έχει θέσει η Google. Ως συσκευή Android One, το Nokia 7 Plus δεν περιλαμβάνει περιττές εφαρμογές, κρυφές διεργασίες οι οποίες καταναλώνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, αλλαγές στην εμφάνιση ή την εμπειρία του χρήστη. Απολαμβάνετε την έκδοση του Android 9 Pie που διατηρείται ασφαλής με όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και την υποστήριξη των πιο πρόσφατων υπηρεσιών Google. Και φυσικά, τον προσωπικό σας βοηθό Google Assistant.

Μελέτη Counterpoint

Τα τηλέφωνα Nokia κατατάχθηκαν #1 σε ό,τι αφορά τις ενημερώσεις λογισμικού και την ασφάλεια

Τα smartphone της Nokia παρέχουν 2 χρόνια αναβαθμίσεων λειτουργικού συστήματος και 3 χρόνια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας. Η εκπλήρωση της υπόσχεσης αυτής σημαίνει ότι έχουμε την υψηλότερη κατάταξη για ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλεια, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο μπροστά από άλλες μάρκες smartphone. Ρίξτε μια ματιά στην μελέτη της Counterpoint για να μάθετε περισσότερα.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Ήχος

Από έναν ψίθυρο μέχρι ένα τείχος ήχου

Όπου και αν βρίσκεστε και όποια και αν είναι η ένταση του ήχου, τρία μικρόφωνα υψηλής ποιότητας είναι έτοιμα να αιχμαλωτίσουν και τον παραμικρό ήχο.

Nokia 7 Plus

Οι λεπτομέρειες

Εγγραφή
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές
Aναλυτικές προδιαγραφές

Οι ονομασίες Android και Google αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC. Η Oreo αποτελεί εμπορικό σήμα του ομίλου Mondelez International, Inc. Οι ονομασίες Qualcomm και Snapdragon αποτελούν εμπορικά σήματα της Qualcomm Incorporated, καταχωρημένα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Ενδέχεται να ισχύουν διαφοροποιήσεις στην προσφορά. Ελέγξτε την κατά τόπους διαθεσιμότητα. Όλες οι παρεχόμενες προδιαγραφές, δυνατότητες και λοιπές πληροφορίες του προϊόντος μπορεί να αλλάξουν χωρίς ειδοποίηση. Οι εικόνες προορίζονται αποκλειστικά για σκοπούς απεικόνισης.

1Η δοκιμή της μπαταρίας 2 ημερών πραγματοποιήθηκε χρησιμοποιώντας μια δοκιμή χρήσης σε πραγματικές συνθήκες από την HMD Global. Η δοκιμή περιελάμβανε την ενεργή χρήση της συσκευής για 5 ώρες την ημέρα με μια νέα μπαταρία. Η χρήση περιελάμβανε, για παράδειγμα, παιχνίδια, συνεχή ροή βίντεο, κλήσεις, αποστολή SMS, περιήγηση στο Internet και χρήση εφαρμογών (όπως μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεων, περιήγησης και μουσικής). Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με τις κανονικές ρυθμίσεις της συσκευής σε φωτισμένο εσωτερικό περιβάλλον. Η συσκευή παρέμεινε σε κατάσταση αναμονής κατά τη διάρκεια της νύκτας.

2Η μπαταρία διαθέτει περιορισμένους κύκλους επαναφόρτισης και η χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Κάποια στιγμή, η μπαταρία ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάσταση

3Το προεγκατεστημένο λογισμικό του συστήματος και οι εφαρμογές χρησιμοποιούν μεγάλο μέρος της μνήμης.

4Το Nokia 7 Plus Dual SIM έχει υβριδική υποδοχή κάρτας είτε για δεύτερη κάρτα SIM είτε για κάρτα MicroSD

5Η υπηρεσία Φωτογραφίες Google προσφέρει δωρεάν, απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Απαιτεί λογαριασμό Google και σύνδεση στο Internet.

6Αν διαθέτει το Android Oreo, μπορεί να αναβαθμιστεί στο Android 9 Pie. Έχετε υπόψη σας ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χρήση πρόσθετων δεδομένων κινητού δικτύου