‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 6.1

NFC

Εξερευνήστε τον κόσμο γύρω σας. Εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει NFC (Near Field Communication), μπορείτε να πατήσετε εξαρτήματα για να συνδεθείτε σε αυτά, και να πατήσετε ετικέτες για να καλέσετε κάποιον ή να ανοίξετε μια διαδικτυακή τοποθεσία.

Έναρξη χρήσης του NFC

Ενεργοποιήστε τις λειτουργίες NFC στο τηλέφωνό σας και ξεκινήστε να αγγίζετε άλλες συσκευές με τη δική σας για να κοινοποιήσετε περιεχόμενο σε αυτές ή για να συνδεθείτε μαζί τους. Για να δείτε εάν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει NFC, πατήστε Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένες συσκευές.

Με το NFC, μπορείτε:

  • Να συνδέεστε με συμβατά εξαρτήματα τηλεφώνου Bluetooth που υποστηρίζουν NFC, όπως ακουστικά ή ασύρματα ηχεία
  • Να πατάτε ετικέτες για να λαμβάνετε περισσότερο περιεχόμενο για το τηλέφωνό σας ή να αποκτάτε πρόσβαση σε online υπηρεσίες
  • Να πραγματοποιείτε πληρωμές με το τηλέφωνό σας, εφόσον αυτή η δυνατότητα υποστηρίζεται από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου σας

Η περιοχή NFC βρίσκεται στην πίσω πλευρά του τηλεφώνου σας. Πατήστε άλλα τηλέφωνα, εξαρτήματα τηλεφώνου, ετικέτες ή συσκευές ανάγνωσης με την περιοχή NFC.

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις > Συνδεδεμένες συσκευές > NFC.
  2. Ρυθμίστε το NFC σε Ενεργοποίηση.

Προτού χρησιμοποιήσετε το NFC, βεβαιωθείτε ότι η οθόνη και τα πλήκτρα του τηλεφώνου σας είναι ξεκλειδωμένα.

Ανάγνωση ετικετών NFC

Οι ετικέτες NFC μπορεί να περιέχουν διάφορες πληροφορίες, όπως διευθύνσεις Ιστού, αριθμούς τηλεφώνου ή προσωπικά στοιχεία. Οι πληροφορίες που θέλετε είναι στη διάθεσή σας με ένα μόλις πάτημα.

Για να διαβάσετε μια ετικέτα, πατήστε την ετικέτα με την περιοχή NFC του τηλεφώνου σας.

error_outline

Σημείωση: Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες πληρωμών και κρατήσεων παρέχονται από τρίτους. Η HMD Global δεν παρέχει καμία εγγύηση και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τέτοιες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται στην υποστήριξη, στη λειτουργικότητα, στις συναλλαγές ή στην τυχόν απώλεια χρημάτων. Ενδέχεται να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε τις κάρτες που έχετε προσθέσει, καθώς και την εφαρμογή πληρωμών ή κρατήσεων μετά την επισκευή της συσκευής σας.

Σύνδεση με εξάρτημα τηλεφώνου Bluetooth με χρήση NFC

Απασχολημένα χέρια; Χρησιμοποιήστε ακουστικά. Ή ακούστε μουσική χρησιμοποιώντας ασύρματα ηχεία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το συμβατό εξάρτημα τηλεφώνου με το τηλέφωνό σας.

  1. Πατήστε την περιοχή NFC του εξαρτήματος τηλεφώνου με την περιοχή NFC του τηλεφώνου σας.*
  2. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

*Τα εξαρτήματα τηλεφώνου πωλούνται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα των εξαρτημάτων τηλεφώνου διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.

Αποσύνδεση του συνδεδεμένου εξαρτήματος

Εάν δεν είναι πλέον απαραίτητη η σύνδεση με το εξάρτημα, μπορείτε να το αποσυνδέσετε.

Πατήστε ξανά την περιοχή NFC του εξαρτήματος τηλεφώνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του εξαρτήματος τηλεφώνου.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(