‌‌
Οδηγοί χρήσης και εγχειρίδια

Nokia 6.1

Προστασία του τηλεφώνου σας με το δακτυλικό αποτύπωμά σας

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με ένα άγγιγμα του δακτύλου σας. Διαμορφώστε την αναγνώριση μέσω δακτυλικού αποτυπώματος για αυξημένη προστασία.

Προσθήκη δακτυλικού αποτυπώματος

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια & τοποθεσία > Δακτυλικό αποτύπωμα. Εάν δεν έχετε διαμορφώσει το κλείδωμα οθόνης στο τηλέφωνό σας, πατήστε Κλείδωμα οθόνης.
  2. Επιλέξτε την εφεδρική μέθοδο ξεκλειδώματος που θέλετε να χρησιμοποιείτε για το κλείδωμα της οθόνης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο τηλέφωνό σας.

Ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας με το δάκτυλό σας

Τοποθετήστε στον αισθητήρα το δάκτυλο που έχετε ήδη καταχωρήσει.

Εάν ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων παρουσιάζει σφάλμα και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους για την ανάταξη ή γενικότερα την επαναφορά του τηλεφώνου σας, το τηλέφωνό σας θα πρέπει να ελεγχθεί από εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις, ενώ επίσης όλα τα προσωπικά δεδομένα στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να διαγραφούν. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης για το τηλέφωνό σας ή με τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο από τον οποίο το αγοράσατε.

Το βρήκατε χρήσιμο;

Αλλαγή γλώσσας

Επιλέξτε χώρα
Επιλέξτε γλώσσα

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη

Εκπαιδευτικά βίντεο

(