‌‌
User guides and manuals

Nokia 3310 3G

Osoitekirja

Lisää nimi

Tallenna ja järjestä ystäviesi puhelinnumerot.

1. Valitse Valikko > > > Lisää uusi nimi.
  2. Selaa ylös lisätäksesi henkilön valokuvan.
  3. Selaa alas kirjoittaaksesi nimen ja numeron sekä lisätäksesi muita haluamiasi tietoja. Voit määrittää henkilölle myös tietyn soittoäänen.
  4. Valitse > Tallenna yhteystieto.
thumb_up_alt

Vihje: Voit valita, mitä muistia käytetään yhteystietojen tallentamiseen. Valitse Valinnat > > Tallennussijainti > Ensisijainen tallennussijainti ja sitten Puhelin tai Muistikortti.

thumb_up_alt

Vihje: Jos haluat tallentaa puhelinnumeron numeronvalitsimeen, kirjoita puhelinnumero, valitse > Lisää yhteystietoihin ja valitse, haluatko luoda uuden yhteystiedon vai päivittää olemassa olevan yhteystiedon.

thumb_up_alt

Vihje: Jos haluat kopioida yhteystietoja puhelimen ja SIM-korttien välillä, valitse Osoitekirja ja sitten > Kopioi yhteystietoja.

Tallenna yhteystieto puhelulokista

Voit tallentaa yhteystiedot puhelutiedoista.

1. Valitse Valikko > .
  2. Korosta tallennettava numero, valitse > Lisää yhteystietoihin ja valitse, haluatko luoda uuden yhteystiedon vai päivittää olemassa olevan yhteystiedon.
  3. Lisää henkilön tiedot ja valitse > Tallenna yhteystieto.

Soita tai lähetä viesti henkilölle

Voit soittaa henkilölle tai lähettää hänelle viestejä suoraan osoitekirjasta.

1. Valitse Valikko > ja selaa jonkin henkilön kohdalle.
  2. Avaa yhteystietokortti ja valitse, haluatko soittaa vai lähettää viestin.

Luo yhteystietoryhmä

Voit luoda yhteystietoryhmiä ja käyttää niitä esimerkiksi viestin lähettämiseen useille ihmisille samaan aikaan.

1. Valitse Valikko > > > Ryhmät.
  2. Valitse ryhmä ja > Lisää jäsen.
  3. Valitse henkilö ja paina . Henkilö lisätään ryhmään.