Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 3310 3G -puhelimen käyttöopas

Kaikki laitteet

Nokia 3310 3G

Näppäimet ja osatPuhelimen käyttöönotto ja käynnistäminenLataa puhelinLukitse näppäimistö tai avaa lukitus
Tuotetietoja ja turvallisuutta koskevia tietoja

Tekijänoikeudet ja muita huomautuksia

Vaatimustenmukaisuusvakuutus

HMD Global Oy (Ltd.) vakuuttaa, että tämä tuote on direktiivin 2014/53/EU oleellisten vaatimusten ja direktiivin muiden soveltuvien säännösten mukainen. Vaatimustenmukaisuusvakuutuksesta on kopio osoitteessa www.nokia.com/mobile-declaration-of-conformity.

Tuotteiden, toimintojen, sovellusten ja palvelujen saatavuus voi vaihdella alueittain. Lisätietoja saat jälleenmyyjältä tai palveluntarjoajaltasi.

Tämä laite saattaa sisältää hyödykkeitä, tekniikkaa tai ohjelmia, joihin sovelletaan Yhdysvaltojen ja muiden maiden vientilakeja ja ‑määräyksiä. Käyttäjän tulee noudattaa tällaisia lakeja ja määräyksiä.

Tämän asiakirjan sisältö tarjotaan sellaisena kuin se on. Sen virheettömyydestä, luotettavuudesta, sisällöstä tai soveltumisesta kaupankäynnin kohteeksi tai johonkin tiettyyn tarkoitukseen ei anneta mitään nimenomaista tai konkludenttista takuuta, ellei soveltuvalla lainsäädännöllä ole toisin määrätty. HMD Global varaa itselleen oikeuden muuttaa tätä asiakirjaa tai poistaa sen jakelusta milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

Ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, HMD Global tai sen lisenssinantajat eivät vastaa tietojen tai tulojen menetyksestä eivätkä mistään erityisistä, satunnaisista, epäsuorista tai välillisistä vahingoista.

Tämän asiakirjan sisällön jäljentäminen, siirtäminen tai jakeleminen kokonaan tai osittain missä tahansa muodossa on kielletty ilman HMD Globalin myöntämää kirjallista ennakkolupaa. HMD Global kehittää tuotteitaan jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden tehdä muutoksia ja parannuksia mihin tahansa tässä asiakirjassa mainittuun tuotteeseen ilman ennakkoilmoitusta.

HMD Global ei tee lupauksia laitteen mukana toimitettujen kolmansien osapuolten sovellusten toimivuudesta, sisällöstä tai käyttäjätuesta, ei anna niistä takuuta eikä ota niistä mitään vastuuta. Käyttämällä sovellusta hyväksyt, että sovellus toimitetaan sellaisena kuin se on.

Karttojen, pelien, musiikin ja videoiden lataaminen laitteeseen sekä kuvien ja videoiden lataaminen verkkoon voi merkitä suurien tietomäärien siirtämistä. Palveluntarjoaja saattaa veloittaa tiedonsiirrosta. Tuotteiden, palvelujen ja toimintojen saatavuus voi vaihdella alueittain. Lisätietoja ja tietoja eri kieliversioiden saatavuudesta saat paikalliselta jälleenmyyjältä.

Tietyt toiminnot, ominaisuudet ja tuotteen tekniset tiedot voivat vaihdella verkon mukaan ja niihin voi liittyä erillisiä lisäehtoja ja maksuja. Kaikkia näitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Valmistaja ja/tai maahantuoja, EU: HMD Global Oy, Karaportti 2, 02610 Espoo, Finland.

Laitteen käyttöä koskevat HMD Globalin henkilötietojen suojaperiaatteet, jotka ovat luettavissa osoitteessa www.nokia.com/en_int/phones/privacy.

© 2017 HMD Global. Kaikki oikeudet pidätetään. HMD Global Oy on Nokia-tuotemerkin lisenssinhaltija puhelimissa ja tablet-tietokoneissa yksinoikeudella. Nokia on Nokia Oyj:n rekisteröity tavaramerkki.

Bluetooth-sanamerkki ja ‑logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n omaisuutta ja ne ovat HMD Globalin käytössä lisenssillä.

Tämä tuote sisältää avoimen lähdekoodin ohjelmia. Saat näkyviin tietoja voimassa olevista tekijänoikeuksista ja muita huomautuksia, lupia ja ilmoituksia valitsemalla aloitusnäytössä *#6774#.