Why Android and Nokia make the perfect match

‌‌

Suomesta, rakkaudella

Android™, joka vain paranee ajan myötä

Lisätietoja

Tarinamme

Suomesta, rakkaudella.

Tarinamme

Suomesta, rakkaudella.

Tarinamme alkaa Suomesta, jossa Nokia-puhelimet suunnitellaan tyylistä ja kestävyydestä tinkimättä – myös käyttämämme Android-versio paranee ajan myötä.

Jokainen reuna on huolella hiottu ja kaikki ylimääräinen on poistettu – aivan kuten käyttämästämme Android-versiostakin.

Yksinkertaista. Puhdas Android, joka vain paranee ajan myötä. Tämä turhasta riisuttu kokemus löytyy kaikista Android puhelimistamme.

Puhdas Android

Toisinaan vähemmän on enemmän. Paljon enemmän.

Puhdas Android

Toisinaan vähemmän on enemmän. Paljon enemmän.

Pienet arkiset asiat hidastavat menoa – liikenneruuhkat, sää ja se, että unohdit piipahtaa kaupassa kotimatkalla. Kun kaipaat puhelimeltasi vastauksia, et todellakaan halua lisää hidasteita.

Me emme lisää puhelimeesi ylimääräisiä, akkua syöviä sovelluksia. Emme lisää siihen myöskään tehoa vieviä turhuuksia. Nokian älypuhelimet on varustettu Androidilla, ja siinä kaikki. Niissä ei ole mitään sellaista, mitä et haluaisi.

päivitykset

Vain paranee ajan myötä

päivitykset

Vain paranee ajan myötä

Uusi Nokia-älypuhelin on heti huippuunsa viritetty. Entä muutaman vuoden kuluttua? Edelleen huipputasoa. Se johtuu siitä, että tarjoamme kuukausittaiset turvapäivitykset kolmen vuoden ajan.

Jos mielessäsi siintää jo Androidin seuraava versio, ei syytä huoleen – se on meilläkin mielessä. Tarjoamme Nokia-älypuhelimeesi kahden vuoden ajan käyttöjärjestelmäpäivityksiä, jotta siinä olisi aina tuorein ja paras Android-versio sekä siihen kuuluvat uudet Google-ominaisuudet. Älä siis hämmästy, jos huomaat kahdenkin vuoden kuluttua edelleen puhuvasi ”uudesta” puhelimestasi.

Android 9 Pie

Tekoälyn voimaa

Kun Nokia-älypuhelimessasi on Android 9 Pie, tekoälyn teho pääsee oikeuksiinsa. Mitä enemmän sitä käytät, sitä parempi siitä tulee. Mukautuvan akun ja mukautuvan näytön kirkkauden kaltaisten uusien ominaisuuksien avulla puhelin sopeutuu juuri sinun käyttötapoihisi ja saa käytön sujumaan.

Nokia-puhelimet ja Google One

Kolmen kuukauden Google One kaupan päälle¹

Tallennustilan loppuminen on nyt historiaa. Google One -jäsenenä saat 100 Gt:n edestä tallennustilaa Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuvat -palvelulle sekä automaattisen varmuuskopioinnin esimerkiksi puhelimesi valokuville ja yhteystiedoille. Lisäksi voit jakaa tilauksesi perheesi kanssa, jolloin koko perheen tallennustilan järjestäminen on yksinkertaisempaa. Tämän kaiken saa kolmeksi kuukaudeksi kaupan päälle tiettyihin Nokia-älypuhelimiin.

1Ehtoja sovelletaan.