Nokia-puhelinten COVID-19 vastaus yhteisölle

‌‌

COVID-19-toimemme

Pysytään kotona ja yhteydessä

Vastauksena COVID-19-pandemiaan me kaikki HMD Globalilla, Nokia-puhelinten kodissa, autamme yhdessä yhteisöjä ympäri maailmaa. HMD Globalin toimitusjohtaja Florian Seiche kertoo asiasta tarkemmin.

Viesti toimitusjohtajalta

Pysytään kotona ja yhteydessä

Ihmisten yhteyksissä pitäminen on alaamme. Siksi nyt, kun meidän on pysyttävä erillään toisistamme, pidämme velvollisuutenamme varmistaa, että niiden, jotka ovat kaikista haavoittuvaisimpia koronaviruksen aiheuttamalle uhalle, ei tarvitse kaiken lisäksi kärsiä vielä yksinäisyydestä ja yhteyden menettämisestä.

HMD Global, Nokia-puhelinten koti, on päättänyt lahjoittaa Nokia-puhelimia niille, joiden on tärkeintä pitää yhteyttä yllä – terveydenhuollon työntekijöille, koronapotilaille sekä riskiryhmiin kuuluville, niin ikääntyneille kuin heillekin, joilla on jokin perussairaus.

Maailmanlaajuisena startup-yrityksenä olemme ylpeitä siitä, että saamme tehdä töitä omistautuneiden ja taitavien ihmisten kanssa kaikkialla maailmassa. Nyt pyydämme työntekijöitämme pandemiasta pahiten kärsineissä maissa ottamaan yhteyttä paikallisiin yhteisöihinsä ja ehdottamaan kansalaisjärjestöjä, joiden he uskovat hyötyvän eniten matkapuhelinlahjoituksista.

Olemme kaikki samassa veneessä, eikä kukaan saisi jäädä yksin tässä tilanteessa.

Florian Seiche

HMD Globalin, Nokia-puhelinten kodin, toimitusjohtaja

(