Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Processor Display 6.39 inches 6.39 Battery Camera Arrow right

Nokia 3.4

Älypuhelimet
Nokia 3.4

Tehokas laite suoratoistoon ja työntekoon.

Väri

Tämä tuote voidaan toimittaa 48 tunnissa, jos ostat sen arkipäivänä.

Hyviä uutisia - tämän tuotteen voi maksaa Klarnalla. Voit valita tilauksen yhteydessä maksuvaihtoehdoksi Klarna-maksutavan.

Nokia 3.4

Nokia 3.4:stä saat tehokkaamman puhelimen, joka tarjoaa enemmän. Maksimoi suoratoisto, katselusessiot ja työnteko 6,39 tuuman HD+ -näytöllä, joka on varustettu kamera-aukolla ja tarjoaa entistä enemmän katselutilaa. Kahden päivän akun keston ansiosta akun loppumisesta ei tarvitse kantaa huolta. 1Ota tehokkaalla kolmoiskameralla täydellinen kuva tekoälyn tehostaman valokuvauksen, muotokuvatilan, yökuvaustilan ja ultralaajan linssin avulla. Nokia 3.4 tarjoaa tyyliä, kestävyyttä ja helpon lukituksen avaamisen sormenjäljen avulla – kaikki yhdessä paketissa. Puhumattakaan Nokian Android One -lupauksesta, johon kuuluu vuosien ajan suojaus- ja ohjelmistopäivityksiä, jotta pysyt aina askelen edellä. Saat siis puhelimestasi enemmän irti entistä pidempään.

Täydet tekniset tiedot

Virta

Ota laitteestasi enemmän irti uusimman mobiilialustan avulla.

Näyttö

Ahmi sisältöä entistä enemmän mukaansatempaavalta 6,39 tuuman HD+ -näytöltä. Kamera-aukon ansiosta näytöllä on mahdollisimman paljon katselutilaa.

Akku

Tee enemmän ja lataa vähemmän kaksi päivää kestävän akun1 ansiosta.

Kamera

Ota tehokkaalla kolmoiskameralla täydellinen kuva tekoälyn tehostaman valokuvauksen ja monipuolisten kuvaustilojen avulla.

Enemmän tehoa, enemmän hyötyä

Katso nyt

6,39 tuuman HD+-näyttö

Katso pidempään

Maksimoi suoratoisto, maratonkatselu ja työnteko 6,39 tuuman HD+ -näytön avulla. Kamera-aukolla varustettu näyttö tarjoaa entistä enemmän katselutilaa viihde-elämyksiä varten.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Voima käsissäsi

Tehosta peliäsi uusimmalla Qualcomm® Snapdragon™ 460 -mobiilialustalla ja nauti jopa 70 % paremmasta suorituskyvystä aiempiin sukupolviin verrattuna.

2 päivää kestävä akku¹

Runsaasti virtaa

Saat käyttöösi nopeamman suorituskyvyn ja enemmän aikaa töitä ja pelaamista varten kaksi päivää kestävän akun1 ansiosta. Mukautuva akku -teknologia priorisoi eniten käyttämäsi sovellukset ja antaa niille virtaa, jotta voit jatkaa lempiasioidesi parissa.

Muotoilu

Vahvat suomalaiset juuret

Näyttävä. Vakaa. Upea 3D-nanopinnoitettu takakuori istuu tukevasti käteen ja tarjoaa hyvän tuntuman sekä eloisilla väreillä viimeistellyn pohjoismaisesta muotoilusta ammentavan pinnan. Lisäksi voit luottaa kestävän rakenteen ja sisäisen metallirungon lujuuteen.

Suuritehoiset kuvat

Ota ammattitason kuvia muotokuvatilan taustatehosteiden ja muokkauksen avulla – soveltuu myös selfieihin. Nappaa täydellinen kuva hämärässä yökuvaustilalla ja sovita kehykseen kaikki haluamasi asiat 5 megapikselin ultralaajakulmakameralla.

Family Link

Family Link

Opasta lapsiasi oppimisen, pelaamisen ja seikkailun parissa. Aseta sisältö- ja ruutuaikarajoituksia ja tarkastele sovellustoimintaa Family Linkin avulla.

Counterpoint-tutkimus

Luotettavuusvertailun ykkönen jo toista vuotta⁵

”Nokia luotettavuusvertailun kärjessä ohjelmisto- ja suojauspäivitysten sekä rakenteiden laadun ansiosta”

Kolmen vuoden kuukausittaisten suojauspäivitysten ja kahden vuoden Android™-ohjelmistopäivitysten ansiosta Nokia-älypuhelimet ovat jälleen kerran Counterpoint Researchin vuoden 2020 luotettavuusvertailun kärjessä. Olemme myös muita älypuhelinmerkkejä edellä rakenteiden laadussa, sillä laitetestauksemme ylittää alan keskitason. Lue lisää tutkimuksesta.

logo-Counterpoint-black-180px

Lue tutkimus

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

*Jos tilaat viikonloppuna, pyhäpäivänä tai viikon viimeisenä arkipäivänä klo 13 jälkeen, tilaus lähetetään seuraavana arkipäivänä. Kun tilaat vähintään 140 eurolla saat toimituksen maksutta. Huomaa, että Covid-19:n tilanteesta johtuu viivästyksiä, mutta suurin osa tilauksista lähetetään ajoissa.

Google, Android ja muut niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan. Akunkesto vaihtelee merkittävästi asetuksista, käytöstä ja muista tekijöistä johtuen.

2Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.