Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

The only gadget you’ll ever need

Enemmän tehoa, enemmän hyötyä

Rekisteröidy

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Voima käsissäsi

Tehosta peliäsi uusimmalla Qualcomm® Snapdragon™ 460 -mobiilialustalla ja nauti jopa 70 % paremmasta suorituskyvystä aiempiin sukupolviin verrattuna.

6,39 tuuman HD+-näyttö

Katso pidempään

Maksimoi suoratoisto, maratonkatselu ja työnteko 6,39 tuuman HD+ -näytön avulla. Kamera-aukolla varustettu näyttö tarjoaa entistä enemmän katselutilaa viihde-elämyksiä varten.

2 päivää kestävä akku¹

Runsaasti virtaa

Saat käyttöösi nopeamman suorituskyvyn ja enemmän aikaa töitä ja pelaamista varten kaksi päivää kestävän akun1 ansiosta. Mukautuva akku -teknologia priorisoi eniten käyttämäsi sovellukset ja antaa niille virtaa, jotta voit jatkaa lempiasioidesi parissa.

Kamera

Suuritehoiset kuvat

Ota ammattitason kuvia muotokuvatilan taustatehosteiden ja muokkauksen avulla – soveltuu myös selfieihin. Nappaa täydellinen kuva hämärässä yökuvaustilalla ja sovita kehykseen kaikki haluamasi asiat 5 megapikselin ultralaajakulmakameralla.

Muotoilu

Vahvat suomalaiset juuret

Näyttävä. Vakaa. Upea 3D-nanopinnoitettu takakuori istuu tukevasti käteen ja tarjoaa hyvän tuntuman sekä eloisilla väreillä viimeistellyn pohjoismaisesta muotoilusta ammentavan pinnan. Lisäksi voit luottaa kestävän rakenteen ja sisäisen metallirungon lujuuteen.

Family Link

Family Link

Opasta lapsiasi oppimisen, pelaamisen ja seikkailun parissa. Aseta sisältö- ja ruutuaikarajoituksia ja tarkastele sovellustoimintaa Family Linkin avulla.

Ominaisuudet

Nokia 3.4

Nokia 3.4:stä saat tehokkaamman puhelimen, joka tarjoaa enemmän. Maksimoi suoratoisto, katselusessiot ja työnteko 6,39 tuuman HD+ -näytöllä, joka on varustettu kamera-aukolla ja tarjoaa entistä enemmän katselutilaa. Kahden päivän akun keston ansiosta akun loppumisesta ei tarvitse kantaa huolta. 1Ota tehokkaalla kolmoiskameralla täydellinen kuva tekoälyn tehostaman valokuvauksen, muotokuvatilan, yökuvaustilan ja ultralaajan linssin avulla. Nokia 3.4 tarjoaa tyyliä, kestävyyttä ja helpon lukituksen avaamisen sormenjäljen avulla – kaikki yhdessä paketissa. Puhumattakaan Nokian Android One -lupauksesta, johon kuuluu vuosien ajan suojaus- ja ohjelmistopäivityksiä, jotta pysyt aina askelen edellä. Saat siis puhelimestasi enemmän irti entistä pidempään.

Virta

Virta

Ota laitteestasi enemmän irti uusimman mobiilialustan avulla.

Näyttö

Näyttö

Ahmi sisältöä entistä enemmän mukaansatempaavalta 6,39 tuuman HD+ -näytöltä. Kamera-aukon ansiosta näytöllä on mahdollisimman paljon katselutilaa.

Akku

Akku

Tee enemmän ja lataa vähemmän kaksi päivää kestävän akun1 ansiosta.

Kamera

Kamera

Ota tehokkaalla kolmoiskameralla täydellinen kuva tekoälyn tehostaman valokuvauksen ja monipuolisten kuvaustilojen avulla.

Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Google, Android ja muut niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan. Akunkesto vaihtelee merkittävästi asetuksista, käytöstä ja muista tekijöistä johtuen.

2Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(