‌‌

Nokia 5.1

Uudistettu ajaton klassikko

Rekisteröidy

Muotoilu

Ensiluokkaista muotoilua

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie säästää aikaa ja akkua

Android 9 Pie auttaa sinua saamaan Nokia 5.1 -älypuhelimestasi enemmän irti valjastamalla käyttöösi tekoälyn voiman. Tekoäly mukauttaa puhelimesi omiin tarpeisiisi. Ajan myötä se oppii tuntemaan mieltymyksesi entistä tarkemmin, ja käyttö sujuu kuin tanssi.

  • Android 9 Pien mukautuva akku
  • Eleisiin perustuva intuitiivinen käyttöliittymä

Näyttö

Isompi näyttö, suurempi resoluutio

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Näyttö

Isompi näyttö, suurempi resoluutio

Isompi näyttö, suurempi resoluutio

Nokia 5 -puhelimessa on suuri 5,5 tuuman Full HD+ IPS -näyttö, jonka 18:9:n kuvasuhde sopii ihanteellisesti videoiden katseluun, selaamiseen ja pelaamiseen. Korkeampi resoluutio takaa, että näytön sisältö näyttää suuremmalta ja tarkemmalta.

  • 5,5″ Full HD+ IPS -näyttö
  • 18:9 kuvasuhde

Kamerat

Helpot ryhmäselfiet

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Kamerat

Helpot ryhmäselfiet

Helpot ryhmäselfiet

Nokia 5.1 -puhelimessa on vaiheentunnistuksen perusteella automaattisesti tarkentava 16 megapikselin pääkamera, jolla voit tallentaa jokaisen yksityiskohdan nopeasti ja luotettavasti. Puhelimen 8 megapikselin etukamerassa on 84,6 asteen näkökenttä, joten koko porukan saa helposti mahtumaan samaan kuvaan.

  • 16 MP takakamera
  • 8 MP etukamera

Laitteisto

Kaunis ja tehokas kumppani

Nokia 5.1 -puhelimen kahdeksanytiminen 2,0 Ghz:n suoritin toimii nopeasti niin viestitellessä, selatessa, pelatessa kuin niiden välillä vaihtaessakin. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan RAM-muistin, tallennustilan ja MicroSD-kortin koon.

  • 2/3 GB RAM-muistia
  • 16/32 GB tallennustilaa¹

Ohjelmisto

Android parhaimmillaan

Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

Ohjelmisto

Android parhaimmillaan

Android parhaimmillaan

Android One tuo Nokia 5.1:een Googlen suunnittelemaan käyttöjärjestelmäkokemuksen. Saat kaiken olennaisen ilman mitään turhuuksia, selkeän ja helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän sekä huolella valitun valikoiman valmiiksi asennettuja sovelluksia. Lisäksi Google Kuvat tarjoaa maksutta käyttöösi laadukasta tallennustilaa kuvillesi2. Säännölliset suojauspäivitykset ja kahden vuoden ohjelmistopäivitykset takaavat, että Android One -sarjan Nokia 5.1 on jatkuvasti turvallinen ja että käytössäsi ovat aina Googlen viimeisimmät innovaatiot, kuten Google Assistant -optimointi.

Nokia 5.1

Rekisteröidy
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Google, Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Oreo on Mondelēz International, Inc. -konsernin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta. 2Google Kuvat tarjoaa rajattomasti maksutonta ja laadukasta tallennustilaa kuville; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden. 3Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. 4Testi suoritettiin laboratorio-olosuhteissa ilman käynnissä olevia taustasovelluksia. 5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo, sen voi päivittää Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.