Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Phone with notch Arrow down Battery Speaker Design Bluetooth

Nauti teräväpiirtoäänestä – joko johdolla tai ilman.

Säästä 25,00 €
44,99 €69,99 €
Väri
Loppu varastosta

Nokia Essential Wireless -kuulokkeet

Hemmottele korviasi Nokia Essential Wireless -kuulokkeilla. Voit nauttia jopa 40 tunnin langattomasta kuuntelusta – tai kuunnella vielä sitäkin pidempään käyttämällä 3,5 mm:n johtoa. Teräväpiirtoäänen ansiosta kuulet tarkasti kaikki yksityiskohdat, ja 40 mm:n dynaaminen ohjain takaa tehokkaan basson.

Voit ottaa suosikkikappaleesi mukaan minne tahansa minimalistisen ja taitettavan pääpannan ansiosta. Lisäksi Universal Bluetooth® 5.0 -yhteensopivuuden ja Google Assistant- ja Siri-avustajien hands-free-tuen ansiosta olet valmiina synkronoimaan ja lähtemään tien päälle.

Täydet tekniset tiedot

Virtaa pitkiin kuuntelutuokioihin

Voit nauttia jopa 40 tunnin langattomasta kuuntelusta – tai kuunnella vielä sitäkin pidempään käyttämällä 3,5 mm:n johtoa

Tunne ääni

Teräväpiirtoäänen ansiosta kuulet tarkasti kaikki yksityiskohdat, ja 40 mm:n dynaaminen ohjain takaa tehokkaan basson.

Kuuntelua reissussa

Voit ottaa suosikkikappaleesi mukaan minne tahansa minimalistisen ja taitettavan pääpannan ansiosta.

Synkronoi ja lähde tien päälle

Lisäksi Universal Bluetooth® 5.0 -yhteensopivuuden ja Google Assistant- ja Siri-avustajien hands-free-tuen ansiosta olet valmiina synkronoimaan ja lähtemään tien päälle.

Täydet tekniset tiedot

Värit

Musta

Sininen

Suorituskyky

Valmiusaika:
40 h

Yhteydet

Bluetooth®:

5.0

Ominaisuudet:

40mm driver; Foldable headband; Volume Control

USB-liitäntä:

Micro USB

Yhteensopivuus:

Mikä tahansa Bluetooth-laite

Akku ja lataus

Akku:
500 mAh
Lataus:

3.7V

Mitat

Johdon pituus:
150 cm
Korkeus:
78 mm
Leveys:
189 mm
Paino:
197 g
Pituus:
170 mm

Myyntipakkauksen sisältö

Micro USB -johto

Pikaopas

Ympäristöprofiili

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

Google Assistant on Google LLC:n tavaramerkki.