Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Battery Speaker Design Bluetooth
Nokia Essential Wireless Headphones
Nokia Essential Wireless Headphones

Nauti teräväpiirtoäänestä – joko johdolla tai ilman.

69,99 €

Nokia Essential Wireless Headphones
Nokia Essential Wireless Headphones
Väri
Vähissä varastolla (Vain muutama jäljellä)

Nokia Essential Wireless -kuulokkeet

Hemmottele korviasi Nokia Essential Wireless -kuulokkeilla. Voit nauttia jopa 40 tunnin langattomasta kuuntelusta – tai kuunnella vielä sitäkin pidempään käyttämällä 3,5 mm:n johtoa. Teräväpiirtoäänen ansiosta kuulet tarkasti kaikki yksityiskohdat, ja 40 mm:n dynaaminen ohjain takaa tehokkaan basson.

Voit ottaa suosikkikappaleesi mukaan minne tahansa minimalistisen ja taitettavan pääpannan ansiosta. Lisäksi Universal Bluetooth® 5.0 -yhteensopivuuden ja Google Assistant- ja Siri-avustajien hands-free-tuen ansiosta olet valmiina synkronoimaan ja lähtemään tien päälle.

Täydet tekniset tiedot

Virtaa pitkiin kuuntelutuokioihin

Voit nauttia jopa 40 tunnin langattomasta kuuntelusta – tai kuunnella vielä sitäkin pidempään käyttämällä 3,5 mm:n johtoa

Tunne ääni

Teräväpiirtoäänen ansiosta kuulet tarkasti kaikki yksityiskohdat, ja 40 mm:n dynaaminen ohjain takaa tehokkaan basson.

Kuuntelua reissussa

Voit ottaa suosikkikappaleesi mukaan minne tahansa minimalistisen ja taitettavan pääpannan ansiosta.

Synkronoi ja lähde tien päälle

Lisäksi Universal Bluetooth® 5.0 -yhteensopivuuden ja Google Assistant- ja Siri-avustajien hands-free-tuen ansiosta olet valmiina synkronoimaan ja lähtemään tien päälle.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki.

Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

Google Assistant on Google LLC:n tavaramerkki.