Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Play Music Shield Checkmark Processor Store
Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

Saumaton älypuhelinkokemus

Tyylikkäästi muotoiltu ja kestävästi valmistettu

Nokia G22 tarjoaa tunnusomaisen kestävyytemme ja valmistuslaatumme. Sen kiiltävä takakansi on valmistettu sataprosenttisesti kierrätysmuovista: se siis näyttää hyvältä, tekee hyvää ja kestää pidempään.

Ekologinen suunnittelu ja QuickFix-korjattavuus

Vahinkoja sattuu, mutta nyt voit onneksi heittää hyvästit pitkille korjausajoille. QuickFix-korjattavuuden ansiosta rikkinäisten näyttöjen ja vanhojen akkujen vaihtaminen sujuu helposti itse.¹

Pidempi akunkesto tuo enemmän vapautta.

Nokia G22 tarjoaa huikean kolme päivää kestävän akun², joka kykenee jopa 800 täyteen latausjaksoon³. Tämän ansiosta se siis pysyy hyvässä kunnossa entistä pidempään.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Erinomainen suorituskyky, QuickFix-korjattavuus ja pitkäikäisyyttä korostava suunnittelu: tätä kaikkea on älypuhelimen autonomia. Nokia G22 tarjoaa omistajilleen mahdollisuuden vaihtaa rikkoutunut näyttö, latausportti tai akku helposti itse. Lisäksi se tarjoaa monipuolisia pitkäikäisyyslupauksia monille, ei vain harvoille: siinä on sataprosenttisesti kierrätysmuovista valmistettu takakansi, jopa kolmen vuoden takuu ja päivitykset sekä kolme päivää kestävä akku. Lisäksi muistilaajennusominaisuus tarjoaa lisää virtuaalista RAM-muistia⁴, mikä mahdollistaa entistäkin sujuvamman älypuhelinkäytön.

Täydet tekniset tiedot

Tarkka äänentoisto

OZO-äänentoisto optimoi ja tasapainottaa kuulokkeiden äänentoiston, jotta voit nauttia viihteestä entistä paremmin.

Vuosien laitteisto- ja ohjelmistosuojaus

Puhelimella on kolmen vuoden takuu⁵ ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset sekä kaksi vuotta Android-päivityksiä.⁶

Muistin laajennustyökalu

Muuta käyttämätön tallennustila ylimääräiseksi virtuaaliseksi RAM-muistiksi⁴. Näin voit nauttia entistä sujuvammasta älypuhelinkokemuksesta.

Suorituskykyä optimoiva automaattinen tyhjennystoiminto

Sulkee taustalla käynnissä olevat tarpeettomat sovellukset suoritintehon vapauttamiseksi.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Korjaa oma laitteesi QuickFixin ansiosta

Voit vaihtaa akun ja näytön itse puhelimen QuickFix-korjattavuuden ansiosta. Tämän ansiosta voit unohtaa pitkät korjausten odotusajat tai mahdolliset tietojen menetykset korjausten johdosta. Nokia-puhelimien kanssa yhteistyötä tekevältä iFixitiltä voit löytää varaosia, työkaluja tai helppokäyttöisiä ohjeita. Tietysti voit pyytää myös valtuutettua huoltokeskusta korjaamaan puhelimesi.

Lisätietoja

Parempaa viihdettä entistä pidempään

OZO-äänentoistotekniikan ansiosta Nokia G22 tasapainottaa kuulokelähtöä, mikä takaa entistä tarkemman äänentoiston. Kolmen päivän akunkeston ansiosta voit myös nauttia rakastamastasi viihteestä pidempään.

Suunniteltu kestämään sekä sisältä että ulkoa

Nokia G22 tarjoaa tietysti myös tunnusomaiset tietoturvalupauksemme: kolmen vuoden takuun, kolmen vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset ja kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset. Tämän ansiosta voit tehdä täysin luottavaisin mielin enemmän sitä, mitä rakastat, olipa se sitten verkossa tai offline-tilassa.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

Erinomainen suorituskyky on nyt entistäkin sujuvampaa

Suorituskykyä optimoiva auto clear -ominaisuus sulkee automaattisesti kaikki sovellukset, joita et käytä, mikä vapauttaa enemmän suoritintehoa. Lisäksi muistilaajennusominaisuus muuttaa käyttämättömän tallennustilan virtuaaliseksi RAM-muistiksi, minkä ansiosta voit nauttia entistä sujuvammasta älypuhelinkokemuksesta.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

¹ Saat käyttöösi viralliset varaosat, työkalut ja korjausoppaat iFixitiltä. HMD pitää huolellisesti ja iFixitin ohjeiden mukaisesti tehtyjä korjauksia valtuutettuina korjauksina, joten ne eivät vaikuta valmistajan rajoitettuun takuuseen. Saat lisätietoja osoitteesta www.nokia.com/phones/self-repair.

² HMD Global suoritti kolmen päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

³ HMD Global on testannut akun säilyttävän vähintään 80 prosenttia alkuperäisestä kapasiteetistaan 800 täyden latausjakson jälkeen.

⁴ Muistilaajennuksen (virtuaalisen RAM-muistin) käyttö edellyttää riittävästi tallennustilaa. Tallennustilan suojaamiseksi muistilaajennus poistetaan automaattisesti ja pysyvästi käytöstä, kun 90 prosenttia käyttörajasta on täynnä. Näin voi käydä neljän vuoden kovan käytön jälkeen.

⁵ Tarkista valmistajan rajoitetun takuun suoja.

⁶ Tämä lasketaan Nokia G22:n maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä.