Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError HexagonArrow down Battery Music Touch controls Design

Nokia Lite Earbuds -nappikuulokkeet

Lisävarusteet
Nokia Lite Earbuds

Kevyet langattomat nappikuulokkeet ja latauskotelo.

49,90 €
Väri
Valmiina lähetettäväksi varastolta

Nokia Lite Earbuds -nappikuulokkeet

Minkään ei pitäisi estää sinua elämästä omannäköistäsi elämää – niinpä tarvitset nappikuulokkeet, jotka tarjoavat maksimaalisen vapauden. Asiat pysyvät hallinnassasi helposti: vain yhdellä sormen napautuksella. Kuulokkeesi pysyvät ladattuna koko päivän olinpaikastasi riippumatta, joten voit kuunnella suosikkikappaleitasi yhä uudelleen. Uppoudu omaan maailmaasi aamulenkillä, työmatkalla tai toimistossa Nokia Lite Earbuds -nappikuulokkeiden avulla.

Täydet tekniset tiedot

Kestävä akku

Kuuntele kauemmin; jopa 6 tuntia toistoaikaa¹.

Studiotasoinen äänenlaatu

Kuule jokaisen lempikappaleesi jokainen tahti.

Helppokäyttöiset kosketusohjaimet

Hallitse maailmaasi yhdellä kosketuksella.

Ensiluokkainen muotoilu

Valitse oma tyylisi kahdesta laadukkaasta väristä.

Nokia Lite Earbuds -nappikuulokkeet

Älä jää tahdista

Akku

Tahti ei vaimene

Soita läpi kaikki työpuhelusi ja jatka sen jälkeen puhumista kaveriesi ja perheenjäsentesi kanssa. Ja kuuntele sitten suosikkimusiikkiasi. Kun käytössäsi on yhteensä jopa 36 tuntia toistoaikaa¹, voit tehdä hommia kotona tai toimistossa ja jatkaa kuuntelua vapaa-ajallakin.

Toista korvakuulolta

Käy henkeviä keskusteluja ja kuuntele syvällistä house-musiikkia. Jopa 6 tunnin toistoaika yhdellä latauksella¹ tarkoittaa, että sinulta ei lopu virta kesken.

Jopa 5 latausta taskussasi

Taskukokoisella latauskotelolla voit ladata kuulokkeet jopa 5 kertaa, joten saat lisää virtaa nopeasti myös tien päällä.

Ääni

Elä täysillä

Me tiedämme, ettet halua jäädä mistään paitsi – eikä musiikki ole poikkeus. Studiotasoinen äänenlaatu tarkoittaa, että saat ensiluokkaisen kuuntelukokemuksen vieläpä yllättävän edulliseen hintaan. Nyt kuulet kaikki kappaleet täydessä loistossaan – niin kuin ne on tarkoitettu kuunneltaviksi.

Ohjaimet

Pysy liikkeessä

Voit hallita omaa maailmaasi pelkällä kosketuksella. Helppokäyttöisillä kosketuskomennoilla voit soittaa tai vastata puheluihin, toistaa musiikkia tai tauottaa sen kuullaksesi mitä lapsesi huutavat sinulle. Kaikki tämä onnistuu myös liikkeellä ollessasi.

Muotoilu

Vaikuttavat äänet. Vaikuttava tyyli.

Normien rikkominen on sinun juttusi. Huippuluokan muotoilu ja kaksi ainutlaatuista väriä takaavat, että nämä kuulokkeet sopivat tyyliisi. Klassisen hiilenmustan rinnalle tuomme uuden, arktisen kylmyyden innoittaman värin – jäämeri.

Muotoilu

Kaipaatko vaihtelua?

Käytä molempia nappikuulokkeita vaimentaaksesi maailman kohinan tai käytä joustavasti vain yhtä kerrallaan. Kun napista loppuu virta, voit vaihtaa toiseen ja jatkaa kuuntelua.

Bluetooth 5.0

Korvia hiveleviä säveliä

Elämä on vauhdikasta. Työt, kokoukset, puhelut, perhe, viihde – listaa voisi jatkaa loputtomiin. Nokia Lite -nappikuulokkeet voi yhdistää kaikkiin laitteisiisi Bluetooth® 5.0 -yhteydellä, joten voit nauttia lempimusiikistasi ja suosikkiääniavustajastasi nopeasti ja tehokkaasti.

Täydet tekniset tiedot

Värit

Musta

jäämeri

Suorituskyky

play-time:
6 h

Yhteydet

Bluetooth®:

5.0

USB-liitäntä:

USB Type-C

Yhteensopivuus:

Mikä tahansa Bluetooth-laite

Akku ja lataus

Kunkin kuulokkeen akun teho:
40 mAh
Latauskotelon akun teho:
400 mAh

Myyntipakkauksen sisältö

Kolme paria korvapehmusteita (suuri, keskikoko ja pieni)

Latauskotelo

USB Type C -kaapeli

Pikaopas

Ympäristöprofiili

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Nappikuulokkeilla kuunteluaika on jopa 6 tuntia yhdellä latauksella. Täyteen ladattu kotelo lataa nappikuulokkeet jopa 5 kertaa, mikä tarjoaa yhteensä 36 tuntia kuunteluaikaa.