‌‌

Nokia 5.1

Päivitä puhelinohjelmisto

Pysy ajan tasalla – saat puhelimeesi uusia toimintoja ja parannettuja ominaisuuksia päivittämällä puhelinohjelmiston ja sovellukset langattomasti. Ohjelmistopäivitys voi myös parantaa puhelimen suorituskykyä.

Asenna saatavilla olevat päivitykset

Tarkista saatavilla olevat päivitykset napauttamalla Asetukset > Järjestelmä > Järjestelmäpäivitys > Tarkista päivitykset.

Kun puhelimesi ilmoittaa päivityksen olevan saatavilla, sinun tarvitsee vain noudattaa puhelimen näyttöön tulevia ohjeita. Jos puhelimen muisti on lähes täynnä, sinun on ehkä siirrettävä sovelluksia, valokuvia ja muita tiedostoja muistikortille.

Varoitus: Kun asennat ohjelmistopäivitystä, et voi käyttää laitetta edes hätäpuheluiden soittamiseen, ennen kuin asennus on valmis ja laite on käynnistynyt uudelleen.

Ennen päivityksen asentamista kytke puhelin laturiin tai varmista, että laitteen akussa on riittävästi virtaa, ja muodosta yhteys WLAN-verkkoon, koska päivityspaketit saattavat kuluttaa paljon mobiilidataa.