Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Nokia 8 -käyttöopas

Siirry pääsisältöön
Kaikki laitteet

Nokia 8

Hyödyllisiä linkkejä

PDFOhjelmisto ja päivitykset

Maat ja kielet

Tarjoamme tuotteiden käyttöoppaita useilla kielillä ja alueilla, joten sinut saatetaan ohjata Nokia-puhelinten verkkosivulle valitsemasi paikan ulkopuolella.

Valitse kieli
Näppäimet ja osatAseta SIM-kortti ja muistikortti paikalleen tai poista neLataa puhelinKäynnistä puhelin ja määritä asetuksetKaksois-SIM-asetuksetSormenjälkitunnuksen määrittäminenLukitse puhelin tai avaa lukitusKäytä kosketusnäyttöä
Tuotetietoja ja turvallisuutta koskevia tietoja

Akku- ja laturitiedot

Akku- ja laturitiedot

Akkujen ja laturien turvallisuustiedot

Kun laitteen lataaminen on päättynyt, irrota laturi laitteesta ja pistorasiasta. Huomaa, että jatkuvan lataamisen ei pitäisi kestää yli 12 tuntia. Jos täyteen ladattua akkua ei käytetä, lataus purkautuu itsestään ajan myötä.

Äärilämpötilat vähentävät akun tehoa ja käyttöaikaa. Jotta laitteen suorituskyky olisi mahdollisimman hyvä, pidä akku aina 15–25 °C:n lämpötilassa. Laite, jossa on kuuma tai kylmä akku, ei ehkä tilapäisesti toimi. Huomaa, että kylmissä lämpötiloissa akun varaus voi purkautua nopeasti ja jännite voi laskea niin paljon, että puhelin sammuu muutamassa minuutissa. Pidä puhelimesi lämpimänä, kun olet ulkona kylmissä lämpötiloissa.

Noudata paikallisia määräyksiä. Jos mahdollista, kierrätä osat. Akkuja ei saa heittää talousjätteen sekaan.

Älä altista akkua erittäin matalalle ilmanpaineelle tai jätä sitä paikkaan, jossa on erittäin kuumaa, äläkä esimerkiksi hävitä akkua polttamalla, sillä akku voi räjähtää tai siitä voi vuotaa syttyvää nestettä tai kaasua.

Älä pura, leikkaa, purista, taivuta tai puhko akkuja äläkä vaurioita niitä muulla tavoin. Jos akku vuotaa, älä päästä nestettä kosketuksiin ihon tai silmien kanssa. Mikäli näin käy, huuhtele kosketusalue välittömästi vedellä tai hakeudu lääkäriin. Älä yritä muokata akkua tai asettaa akkuun vieraita aineksia, äläkä upota akkua veteen tai muuhun nesteeseen tai altista akkua vedelle tai muille nesteille. Vahingoittunut akku voi räjähtää.

Käytä akkua ja laturia vain niiden aiottuun käyttötarkoitukseen. Virheellinen käyttö tai hyväksymättömien tai yhteensopimattomien akkujen tai laturien käyttö voi aiheuttaa tulipalo- ja räjähdysriskin tai muita vaaratilanteita, ja se voi tehdä laitteesta hyväksynnän vastaisen tai mitätöidä sitä koskevan takuun. Jos epäilet akun tai laturin vioittuneen, vie se huoltoliikkeeseen tai puhelimen myyjälle tarkistettavaksi, ennen kuin jatkat sen käyttöä. Älä koskaan käytä vahingoittunutta akkua tai laturia. Käytä laturia vain sisällä. Älä lataa laitteen akkua ukonilmalla. Jos myyntipakkauksessa ei ole laturia, lataa laite käyttämällä datakaapelia (sisältyy toimitukseen) ja USB-verkkolaitetta (myydään ehkä erikseen). Voit ladata laitteen muiden valmistajien kaapeleilla ja verkkolaitteilla, jotka ovat vähintään USB 2.0 ‑standardin mukaisia ja vastaavat maakohtaisia määräyksiä sekä kansainvälisiä ja alueellisia turvallisuusstandardeja. Muut verkkolaitteet eivät ehkä ole sovellettavien turvallisuusstandardien mukaisia, ja lataaminen tällaisilla verkkolaitteilla voi johtaa omaisuuden menettämiseen tai henkilövahinkoihin.

Kun irrotat laturin tai lisälaitteen johdon, ota kiinni ja vedä pistokkeesta, älä johdosta.

Laitteita, joissa on irrotettava akku, koskevat myös seuraavat ohjeet:

  • Katkaise laitteesta virta ja irrota laturi aina ennen akun poistamista.
  • Akku voi joutua oikosulkuun, jos jokin metalliesine koskettaa akun metalliliuskoja. Tämä voi vahingoittaa akkua tai muuta esinettä.
Oliko tästä apua?

Maat ja kielet

Valitse kieli

Tarvitsetko vielä tukea?

Ota yhteyttä tukeen

Live-chat

Live-chat

Anna yhteystietosi, ennen kuin aloitat keskustelun asiakastuen kanssa. Chat-palvelu on saatavilla englanniksi.

Keskustele kanssamme

Anna yhteystietosi, ennen kuin aloitat keskustelun asiakastuen kanssa. Chat-palvelu on saatavilla englanniksi.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähetä meille sähköpostia

Kerro ongelmastasi, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi.

Apu ja tuki

Korjaus ja vaihto

Kokeilitko jo omatoimisia ohjevaihtoehtoja, mutta puhelin ei vieläkään toimi? Anna meidän auttaa.

Korjaus ja vaihto

Tiedämme, että tuotteen lähettäminen korjattavaksi voi olla vaivalloista. Jotta prosessi olisi mahdollisimman selkeä, olemme vastanneet joihinkin yleisiin kysymyksiin.

Useimmiten ratkaisun avaimet löytyvät ohjekeskuksesta, mutta jos tuotteesi tarvitsee korjausta, pyrimme palauttamaan sen sinulle muutamassa päivässä.

Tuotteen lähettämisessä korjattavaksi on vain neljä helppoa vaihetta:

Täytä verkkolomake

Anna tarvittavat tuotetiedot sekä omat tietosi.

Kuriirinouto

Tilaa pakatulle tuotteellesi nouto haluamaasi aikaan tai jätä se valtuutettuun keräyspisteeseen.

Korjaus ja vaihto

Arvioimme tuotteesi ja joko korjaamme tai, jos korjaus ei ole mahdollista, vaihdamme sen saman tien.

Tuote lähetetty

Yleensä tuotteesi lähetetään takaisin päivän kuluessa sen korjauksesta tai vaihdosta.

Aloita

Kierrätys

Lähetä tarpeettomat laitteesi meille hävitettäväksi turvallisesti.

Kierrätys

Älä heitä vanhaa puhelintasi roskiin – kierrätä se, niin teet planeetalle hyvää.

Lähetä tarpeeton puhelimesi meille. Voit luottaa, että se hävitetään turvallisesti. Se ei maksa sinulle mitään, ja me varmistamme, että raaka-aineet käytetään uudelleen.

Jotta prosessi olisi mahdollisimman selkeä, olemme vastanneet joihinkin yleisiin kysymyksiin. Jos tarvitset lisätietoja puhelimen kierrätyksestä tai sen lähettämisestä meille, voit ottaa meihin yhteyttä live-chatissa tai sähköpostitse.

Kaksi helppoa vaihetta:

Täytä verkkolomake

Anna tarvittavat tuotetiedot sekä omat tietosi.

Kuriirinouto

Tilaa pakatulle tuotteellesi nouto haluamaasi aikaan tai jätä se valtuutettuun keräyspisteeseen.

Aloita