‌‌

Nokia 8

Akun kesto

Pidennä akun kestoa

Voit säästää virtaa toimimalla seuraavasti:

1. Lataa järkevästi: Lataa akku aina täyteen.
  2. Valitse vain tarvitsemasi äänet: Mykistä tarpeettomat äänet, kuten näppäinäänet. Napauta Asetukset > Äänet ja valitse säilytettävät äänet kohdassa Muut äänet.
  3. Käytä kaiuttimen asemesta johdollisia kuulokkeita.
  4. Muuta puhelimen näytön asetuksia: Aseta puhelimen näyttö pimenemään lyhyen viiveen jälkeen. Napauta Asetukset > Näyttö > Virransäästö ja valitse aika.
  5. Vähennä näytön kirkkautta: Napauta Asetukset > Näyttö > Kirkkaustaso. Varmista, että Mukautuva kirkkaus on käytössä. Säädä kirkkautta vetämällä Kirkkaustaso-liukusäädintä.
  6. Sulje taustalla toimivat sovellukset: Paina check_box_outline_blank ja sulje tarpeettomat sovellukset.
  7. Ota Taustatoimintojen hallinta käyttöön. Joidenkin sovellusten tai sähköpostiviestien ilmoituksia ei ehkä haeta välittömästi. Voit hallita akun käyttöaikaa lisäämällä sovelluksia sallittujen luetteloon tai poistamalla sovelluksia sallittujen luettelosta. Napauta Asetukset > Akku > Taustatoimintojen hallinta.
  8. Ota Virransäästö käyttöön. Napauta Asetukset > Akku > Virransäästö ja vaihda asetuksen tilaksi Käytössä.
  9. Käytä paikannuspalveluja valikoivasti: Poista paikannuspalvelut käytöstä, kun niitä ei tarvita. Napauta Asetukset > Sijainti ja vaihda asetuksen arvoksi Ei käytössä.
  10. Käytä verkkoyhteyksiä valikoivasti: Ota Bluetooth käyttöön vain tarvittaessa. Muodosta internetyhteys mieluummin WLAN-verkon kuin mobiilidatayhteyden kautta. Määritä puhelin olemaan etsimättä käytettävissä olevia langattomia verkkoja. Napauta Asetukset > WLAN ja vaihda asetuksen arvoksi Ei käytössä. Jos kuuntelet musiikkia tai käytät puhelinta muulla tavoin, mutta et halua soittaa tai vastaanottaa puheluja, ota käyttöön lentotila. Napauta Asetukset > Lisää > Lentotila.

Lentotila sulkee yhteydet matkapuhelinverkkoon ja kytkee laitteen langattomat ominaisuudet pois käytöstä.