‌‌

Nokia 8

Käytä kameraa kuin ammattilainen

Aseta kamera manuaalitilaan

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta photo_camera > Manuaalinen.

Käytä Live Bokeh -tilaa

Jos haluat pystyä muuttamaan valokuvan tarkennusaluetta kuvan ottamisen jälkeen, käytä kuvaa otettaessa Live Bokeh -efekti -tilaa.

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta kohtaa . Tähtää ja tarkenna. Napauta laukaisinpainiketta photo_camera.
  3. Valitse juuri ottamasi valokuva, jonka näet oikeassa alakulmassa.
  4. Voit muokata valokuvaasi napauttamalla Boke-editori.

Ota valokuvia ajastimella

Tarvitsetko aikaa, jotta pääset myös itse kuvaan? Kokeile ajastinta.

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta kohtaa alarm_off. Painike näyttää ajastimen asetukset. Muuta asetusta napauttamalla sitä uudelleen.

Valitse paras valotus

Voit muuttaa valotusasetuksia manuaalitilassa napauttamalla kohtaa iso ja valitsemalla asetuksen.

Ota korkealaatuisia valokuvia

Napauta Kamera-sovelluksessa menu > Tarkkuus ja säädä haluamasi tarkkuus.