Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay

Miksi virtapainikkeen toiminta on muuttunut?

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Tuen kotisivu

Aiheet

Verkko-ostaminenHuolto ja korjauksetLaite
Miten puhdistan ja desinfioin Nokia-puhelimeni turvallisesti?
Ohjelmisto ja päivitykset

Miksi virtapainikkeen toiminta on muuttunut?

Android 11:ssä virtapainikkeen pitäminen painettuna avaa valikon, josta voit sammuttaa puhelimen tai käynnistää sen uudelleen.

Android 12:ssa Google on hieman muuttanut virtapainikkeen oletusasetusta. Virtapainikkeen pitäminen painettuna aktivoi Google Assistantin. Avaa virrankatkaisu- ja uudelleenkäynnistysvalikko painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta samanaikaisesti.

Jos haluat muuttaa virtapainikkeen toiminnan takaisin Android 11:n toimintaa vastaavaksi, siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Eleet > Pidä virtapainiketta painettuna ja kytke se pois päältä.

Oliko tästä apua?