Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Restore Device Plant Longevity Heart Longevity Plant

Nokian X-sarjan älypuhelimet

Skip to main content

Nokian X-sarjaPuhelin, joka kestää

Kestävä, tyylikäs ja tehokas

Nokian X-sarjan puhelimet on valmistettu kestämään ja loistamaan, joten valitsitpa minkä tahansa mallin, voit luottaa siihen, että puhelin kulkee mukanasi useita vuosia.

3 on maaginen numero

Jopa 3 vuoden Android™-ohjelmistopäivitykset, valmistajan takuu ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset.

Entistä parempi

Nokian X-sarjan puhelimet tuovat edistyksellisimmät laitteistot ja ohjelmistot käyttöösi.

Maapallo kiittää

Autamme planeettaamme poistamalla laturit myyntipakkauksesta, antamalla puhelimen mukana kompostoitavan kotelon ja istuttamalla puita yhteistyössä Ecologin kanssa.

Luotu kestämään

Testasimme kestävyyttä alan keskiarvoa korkeammilla standardeilla varmistaaksemme, että laitteemme kestävät arjen kolhut.

  • Select Graniitti color variant
  • Select Sininen color variant

Istuta 25 puuta tällä laitteella

Nokia XR20

Kestää elämää ja suunniteltu pitkäikäiseksi
Kestää elämää ja suunniteltu pitkäikäiseksi
349,00 €499,00 €
Osta nyt
  • Select keskiyön sininen color variant
  • Select Keskiyön aurinko color variant

Istuta 20 puuta tällä laitteella

Nokia X20

Ota monikamerakuvia ja jaa niitä 5G-yhteydellä
Ota monikamerakuvia ja jaa niitä 5G-yhteydellä
Lisätietoja
  • Select Cloudy Blue color variant
  • Select Ice White color variant

Istuta 20 puuta tällä laitteella

Nokia X30 5G

Ympäristöystävällisin puhelimemme koskaan
Ympäristöystävällisin puhelimemme koskaan
599,00 €
Osta nyt

love it

Miksi tekisit kompromissin niin henkilökohtaisen laitteen kuin puhelimen suhteen? Ota elämän kohokohdat talteen monilinssisellä kamerajärjestelmällä ja jaa ne hetkessä 5G-yhteyden avulla¹. Virtaviivaisen pohjoismaisen muotoilun ansiosta Nokian X-sarjan puhelimet ovat lisäksi ajattoman tyylikkäitä.

trust it

Yksityisyyttä ei voi hinnoitella. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa, joten niihin sovelletaan eurooppalaista tietosuojalakia. Lisäksi Nokian X-sarjan laitteissa on vähintään 3 vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, jotka auttavat varmistamaan, että tiedostosi ovat turvassa.

keep it

Jokaisella puhelimella on kustannuksensa – hinta, jonka laitteesta maksat, sekä sen valmistamiseen käytetyt luonnonvarat. Nokian X-sarjan puhelimilla on 3 vuoden takuu ja ne saavat käyttöjärjestelmäpäivityksiä 3 vuoden ajan. Kauemmin käytössä oleva puhelin on parempi sekä lompakollesi että ympäristölle.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global OY omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 5G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.