Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Restore Device Plant Longevity Heart Longevity Plant

Nokian X-sarjan älypuhelimet

Siirry pääsisältöön

Nokian X-sarjaPuhelin, joka kestää

Kestävä, tyylikäs ja tehokas

Nokian X-sarjan puhelimet on valmistettu kestämään ja loistamaan, joten valitsitpa minkä tahansa mallin, voit luottaa siihen, että puhelin kulkee mukanasi useita vuosia.

3 on maaginen numero

Jopa 3 vuoden Android™-ohjelmistopäivitykset, valmistajan takuu ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset.

Entistä parempi

Nokian X-sarjan puhelimet tuovat edistyksellisimmät laitteistot ja ohjelmistot käyttöösi.

Maapallo kiittää

Autamme planeettaamme poistamalla laturit myyntipakkauksesta, antamalla puhelimen mukana kompostoitavan kotelon ja istuttamalla puita yhteistyössä Ecologin kanssa.

Luotu kestämään

Testasimme kestävyyttä alan keskiarvoa korkeammilla standardeilla varmistaaksemme, että laitteemme kestävät arjen kolhut.

Nokia XR20

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Kestää elämää ja suunniteltu pitkäikäiseksi

Nokia X30 5G

Istuta 5 puuta tällä laitteella

Ympäristöystävällisin puhelimemme koskaan

Alennushinta

549,00 €

love it

Miksi tekisit kompromissin niin henkilökohtaisen laitteen kuin puhelimen suhteen? Ota elämän kohokohdat talteen monilinssisellä kamerajärjestelmällä ja jaa ne hetkessä 5G-yhteyden avulla¹. Virtaviivaisen pohjoismaisen muotoilun ansiosta Nokian X-sarjan puhelimet ovat lisäksi ajattoman tyylikkäitä.

trust it

Yksityisyyttä ei voi hinnoitella. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomessa, joten niihin sovelletaan eurooppalaista tietosuojalakia. Lisäksi Nokian X-sarjan laitteissa on vähintään 3 vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, jotka auttavat varmistamaan, että tiedostosi ovat turvassa.

keep it

Jokaisella puhelimella on kustannuksensa – hinta, jonka laitteesta maksat, sekä sen valmistamiseen käytetyt luonnonvarat. Nokian X-sarjan puhelimilla on 3 vuoden takuu ja ne saavat käyttöjärjestelmäpäivityksiä 3 vuoden ajan. Kauemmin käytössä oleva puhelin on parempi sekä lompakollesi että ympäristölle.

Tilaa uutiset ja alennukset, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi*

HMD Global OY omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 5G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.