Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Vidite više, napravite više

Prijava

Veća i snažnija

Velik je. I pametan.

Na zaslonu osmišljenom za ozbiljan streaming prikazuju se svi vaši omiljeni sadržaji a sam se zaslon prilagođava vašem okruženju – neovisno jeste li vani ili unutra. Uživajte u kamerama bez ograničenja jer su izrađene za rad u svim svjetlosnim uvjetima te spremite svoje uspomene na vanjsku i unutarnju pohranu. A zatim sve zaštitite značajkom Otključavanje licem.

Baterija

Baterija koja traje danima

Ostavite punjač kod kuće za vikend. Baterija uređaja Nokia 3.2 traje do dva dana s jednim punjenjem1 jer se značajkom Umjetna inteligencija usvajaju obrasci vašeg korištenja uređaja kako bi se minimizirale aplikacije i smanjila potrošnja električne energije da bi baterija trajala dulje.

Google Assistant

Samo jednim dodirom pomaže vam u svakodnevnom životu ili kod kuće

Gumbom za uslugu Google Assistant3 dovedite u red svoj iznimno ubrzani život. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Čak se i usavršava u svojem poslu što ga više upotrebljavate. Kako biste više uživali u životu, a manje koristili svoj telefon.

Pogledajte što može napraviti
Pogledajte što može napraviti

Android™

Postaje još i bolje

Uređaj Nokia 3.2 donosi čisti Android doživljaj unutar Android One, i pokreće ga Android 9 Pie. Čist sustav bez aplikacija drugih proizvođača i besplatna mjesečna ažuriranja koja – za divno čudo – ne usporavaju vaš telefon.

Studija Counterpointa

Telefoni Nokia ocijenjeni su kao najbolji kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti

Pametni telefoni Nokia imaju dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uzimajući u obzir navedenu činjenicu znači da smo vodeći proizvođač kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti po čemu se izdvajamo od ostalih proizvođača pametnih telefona. Pogledajte studiju Counterpointa kako biste saznali više.

Nokia 3.2

Vidite više na velikom HD zaslonu veličine 6,26” i napravite puno više zahvaljujući bateriji koja traje do 2 dana1. Da, 2 dana. Snimite najbolje trenutke kamerama od 13 MP i 5 MP koje su odlične u lošim uvjetima osvjetljenja te upotrebljavajte brzo otključavanje licem kako biste brzo pristupili svojem telefonu. Olakšajte svoj dan uporabom usluge Google Assistant i uživajte u operativnom sustavu Android 9 Pie – s mjesečnim ažuriranjima koja ne usporavaju vaš mobitel, već ga poboljšavaju.

Prijava
Pune specifikacije
Pune specifikacije
Pune specifikacije

Google, Android i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. aptX je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd. koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve tehničke specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1. Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

2.Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

4Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.