Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Vidite više, napravite više

Prijava

Veća i snažnija

Velik je. I pametan.

Na zaslonu osmišljenom za ozbiljan streaming prikazuju se svi vaši omiljeni sadržaji a sam se zaslon prilagođava vašem okruženju – neovisno jeste li vani ili unutra. Uživajte u kamerama bez ograničenja jer su izrađene za rad u svim svjetlosnim uvjetima te spremite svoje uspomene na vanjsku i unutarnju pohranu. A zatim sve zaštitite značajkom Otključavanje licem.

Budite učinkovitiji
Budite učinkovitiji
Budite učinkovitiji

Softver

Inačica 10 operativnoga sustava Android™ dostupna je za preuzimanje

Pojednostavljene postavke privatnosti, brže pisanje odgovora i sveukupna poboljšanja čine upotrebu telefona prirodnijom. Inačica 10 operativnoga sustava Android donosi brojne nove značajke kojima vam se omogućava da iskoristite u potpunosti potencijal svojeg pametnog telefona Nokia.

  • Tamna tema
  • Pametno odgovaranje

Baterija

Baterija koja traje danima

Ostavite punjač kod kuće za vikend. Baterija uređaja Nokia 3.2 traje do dva dana s jednim punjenjem1 jer se značajkom Umjetna inteligencija usvajaju obrasci vašeg korištenja uređaja kako bi se minimizirale aplikacije i smanjila potrošnja električne energije da bi baterija trajala dulje.

Budite trajniji

Google Assistant

Samo jednim dodirom pomaže vam u svakodnevnom životu ili kod kuće

Gumbom za uslugu Google Assistant3 dovedite u red svoj iznimno ubrzani život. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Čak se i usavršava u svojem poslu što ga više upotrebljavate. Kako biste više uživali u životu, a manje koristili svoj telefon.

Pogledajte što može napraviti

Android™

Postaje još i bolje

Uređaj Nokia 3.2 donosi čisti Android doživljaj unutar Android One, i pokreće ga Android 9 Pie. Čist sustav bez aplikacija drugih proizvođača i besplatna mjesečna ažuriranja koja – za divno čudo – ne usporavaju vaš telefon.

Pogledajte kako

Studija Counterpointa

Telefoni Nokia ocijenjeni su kao najbolji kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti

Pametni telefoni Nokia imaju dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uzimajući u obzir navedenu činjenicu znači da smo vodeći proizvođač kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti po čemu se izdvajamo od ostalih proizvođača pametnih telefona. Pogledajte studiju Counterpointa kako biste saznali više.

Značajke

Nokia 3.2

Vidite više na velikom HD+ zaslonu veličine 6,26" te napravite puno više zahvaljujući bateriji koja traje do 2 dana1. Snimite najbolje trenutke kamerama od 13 MP i 5 MP, čak i u lošim uvjetima osvjetljenja. Upotrebljavajte otključavanje licem kako biste brzo pristupili telefonu. Olakšajte svoj dan uporabom usluge Google Assistant.

Zaslon

Zaslon

HD+ zaslon veličine 6,26" omjera 19:9

Prepoznavanje lica

Prepoznavanje lica

Stražnja kamera od 13 MP s automatskim izoštravanjem. Prednja kamera od 5 MP s prepoznavanjem lica.

Baterija

Baterija

Baterija koja traje do 2 dana nakon jednog punjenja¹.

The Google Assistant

The Google Assistant

Brzo pristupanje usluzi Google Assistant posebnim gubom za Google Assistant.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Google, Android i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. aptX je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd. koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve tehničke specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1. Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

2.Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

4Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

(