Nokia 5310

‌‌

Nokia 5310

Nikada ne propustite niti jedan detalj

Prijava

FM radio i reproduktor formata MP3

Glazba za uši

Bilo kada i bilo gdje miksajte vlastitu glazbu uporabom reproduktora formata MP31 i bežičnog FM radija sa zasebnim gumbima za glazbu i snažnim prednjim dvostrukim zvučnicima.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Dizajn

Povratak klasika

Uređaj Nokia 5310 inkarnacija je starog, omiljenog uređaja jer je zadržan prepoznatljivi dizajn uz osvježen izgled te dodani jednostavni gumbi, uglađene linije i omogućeno ugodno držanje.

Glazba

Glazba u venama

Pogledajte što se reproducira na jasnom, zakrivljenom zaslonu. Promijenite ritam u bilo kojem trenutku zasebnim gumbima za glazbu. Prepustite se ritmovima koji se reproduciraju na telefonu kako biste bili dobrog raspoloženja cijelog dana.

Trajnost

Samo naprijed

Osjetite se puni energije i spremni za akciju uz uređaj Nokia 5310. Ovo je telefon koji vas neće iznevjeriti zahvaljujući dugotrajnoj bateriji, izdržljivom dizajnu i pouzdanoj tehnologiji.

Povezivost

Budite uvijek povezani

Budite uvijek dostupni zahvaljujući bateriji koja traje tjednima u načinu mirovanja ili pričajte satima bez punjenja. Osim toga, svaki je poziv glasan i jasan zahvaljujući prednjim, snažnim, dvostrukim zvučnicima.

Značajke

Nokia 5310

Nikada ne propustite niti jedan detalj uz uređaj Nokia 5310. Prepustite se glazbi iz reproduktora formata MP31 i FM radija te jasno čujte govor svakog poziva zahvaljujući snažnim prednjim zvučnicima. Budite uvijek dostupni zahvaljujući bateriji koja traje i traje. Budite svježi uz obnovljeni dizajn starog omiljenog uređaja.

FM radio i reproduktor formata MP3

FM radio i reproduktor formata MP3

Bežični FM radio sa zasebnim gumbima za glazbu.

Prednji dvostruki zvučnici

Prednji dvostruki zvučnici

Čujte svaki poziv glasno i jasno.

 Produljeno trajanje baterije

Produljeno trajanje baterije

Baterija koja može trajati tjednima u stanju čekanja.

Dizajn

Dizajn

Retroklasičan izgled koji je osvježen za 2020. godinu.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete robne marke Nokia. Nokia je registrirana robna marka poduzeća Nokia Corporation.

Sve specifikacije, značajke i ostali podatci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1 Potrebna je kartica MicroSD koja se prodaje zasebno.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

(