Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Quad camera Speaker Battery Design Play

Nokia G20

Snimajte videozapise na svoj način uz snimanje prostornog zvuka i trodnevnu bateriju¹.

Boja
Mogućnosti
4 GB Radna memorija , 64 GB Unutarnja pohrana , Dvije SIM kartice

Nokia G20

Zgrabite život, živite ga u potpunosti i podijelite s onima koji su vam najvažniji. Nokia G20 olakšava ovo posljednje. Uz četverostruku kameru od 48 MP, moćne načine snimanja potpomognute umjetnom inteligencijom i značajku OZO Audio nikada nije bilo lakše snimiti sve što vidite i čujete. Sve se pokreće baterijom koja traje do tri dana između punjenja¹. Također smo povećali sigurnost otključavanjem licem i otiscima prstiju te dvogodišnjim ažuriranjima softvera na najnovijoj inačici softvera Android. Sve u svemu, ovo je telefon u koji možete imati povjerenja kako biste zaštitili sve svoje odlično odrađene poslove.

Cjelovite tehničke značajke

Stražnja kamera 48 MP

Snimajte u širokokutnom ili makro formatu da biste snimili svijet onakvim kakvim ga samo vi vidite.

Prostorni zvuk

Snimite prostorni zvuk i dodajte novu dimenziju svojim videozapisima.

Baterija koja traje tri dana¹

Tri dana bez punjenja zahvaljujući bateriji potpomognutom umjetnom inteligencijom.

Uglađeni nordijski dizajn

Elegancija i funkcionalnost stapaju se u ovom laganom, tankom dizajnu.

Snimite ono što je najvažnije

Pogledajte sada

Četverostruka kamera 48 MP

Kreativni studio koji možete staviti u džep

Uređajem Nokia G20 snimaju se slike jasnoće od 48 MP na prekrasnom širokom zaslonu ili u detaljnim makro snimkama. Osim toga, snimajte videozapise s prostornim zvukom i koristite se alatima za postizanje studijske kvalitete zvuka kako biste svaku priču učinili još osobnijom.

Sigurnosna ažuriranja

Sigurnost koja postaje sve bolja

Uz mjesečna sigurnosna ažuriranja tijekom tri godine, vaše su datoteke, videozapisi, fotografije i podatci uvijek u sigurnim rukama.

Android™ 11

Opremljen najnovijim softverom

Želite li znati tko je što rekao i kada? Uporabom inačice 11 operativnog sustava Android svoje razgovore vidite, na njih odgovarate i nadzirete ih u više aplikacija za razmjenu poruka, a sve na istom mjestu. Uz dvije godine ažuriranja softvera uvijek imate najnovije značajke. To je kao da danas dobijete telefon iz budućnosti.

Baterija potpomognuta umjetnom inteligencijom koja traje tri dana

Naša najizdržljivija baterija. Ikada.

Vaš se život ne zaustavlja ni zbog koga pa vam je potreban i telefon koji vam omogućuje da nastavite raditi ono što je potrebno. Zato naša najizdržljivija baterija može trajati do tri dana između punjenja¹.

Čisti nordijski dizajn

Predivan za gledanje. Odličan za uporabu.

Uglađeni nordijski dizajn i jednostavna, elegantna funkcionalnost s najmodernijom tehnologijom ugrađeni su u lagano, tanko, izdržljivo kućište. Kućište dolazi u dvije jedinstvene boje nadahnute nordijskim pejzažom: noć i ledenjak.

Povećani zaslon 6,5''

Vidite sve jasnije. 24-7.

Veliki zaslon neophodan je prilikom provjere dokumenata, izmjena u posljednji trenutak ili uređivanja u pokretu. Uređaj Nokia G20 ima veliki zaslon s pojačavanjem svjetline, pa čak i pri jačem dnevnom svjetlu nikada nećete ništa propustiti. Baš onako kako volite živjeti svoj život.

Siguran pristup

Otključajte dodirom. Ili pogledom.

Uporabom našeg bočnog senzora otiska prsta i otključavanje licem samo se vašim licem i otiscima može pristupiti vašem telefonu. Da, zaista ste samo vi u središtu pažnje.

volite ga, imajte povjerenja u njega i čuvajte ga

U Finskoj pristupamo životu i sreći na jednostavan način – čuvamo stvari koje volimo i u koje imamo povjerenja. Kada tu filozofiju primijenimo na dizajniranje telefona, rezultat je svakodnevni pratitelj na kojeg se možete osloniti i koji će izdržati sve izazove vremena. Najnoviji asortiman Nokia telefona nije iznimka. Uz inovativne značajke, izdržljiv dizajn te stalna softverska i sigurnosna ažuriranja ovi će telefoni dugo biti vaši vjerni pratitelji.

Povećajte svoju sigurnost uporabom usluge ExpressVPN

Bez obzira upotrebljavate li Wi-Fi ili mobilne podatke, ExpressVPN dodaje dodatnu razinu sigurnosti internetskoj vezi čime se štite vaši podatci od znatiželjnih pogleda. Iskoristite 30-dnevno besplatno probno razdoblje usluge ExpressVPN-a, isključivo na odabranim Nokia telefonima. Ne postoji obveza i nije potreban način plaćanja – spremni ste za manje od minute.

Saznajte više
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Sve što želite čuti i još više

Sve pjesme i podcastovi koje znate i volite i milijuni koje tek trebate otkriti. Nokia pametni telefoni sada dolaze s tvornički instaliranom aplikacijom Spotify, najpopularnijom svjetskom uslugom strujanja glazbe. Samo ste na nekoliko dodira od najpoznatijih pjesama najvećih svjetskih umjetnika. Spremni za reproduciranje svaki tjedan na usluzi Spotify.

Saznajte više
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

1 Trodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavkama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.