Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play

Tanulj és érezd jól magad a nagy képernyővel és a makro kamerával.

Szín
Beállítások
2 GB RAM, 32 GB Belső memória, Kettős SIM
  • Yettel
  • MediaMarkt
  • Emag
  • Euronics
  • BestByte

Nokia 1.4

Maradj kapcsolatban a Nokia 1.4-gyel. A 6,51” méretű HD+ képernyő tökéletes tanuláshoz és fotózáshoz a Camera Go alkalmazással. Ugyanúgy, ahogy a családra, erre a telefonra is lehet számítani. 2 napos üzemidővel1, Qualcomm® lapkakészlettel és ujjlenyomat-olvasóval. Legyél gyorsabb és érezd magad nagyobb biztonságban az Android 10-zel (Go verzió). Az érkező Android 11-zel (Go verzió) még hosszabb ideig maradhatsz kapcsolatban.
Részletes leírás

Kijelző

Gyűjtsd a családot a 6,51 hüvelykes HD+ széltől szélig érő képernyő köré, hogy együtt tanuljatok és játsszatok.

Camera Go

Készíts képeket a legjobb emlékeidről a Camera Go alkalmazás különböző felvételi módjaival.

Makro kamera

Lépj közelebb a beépített makro kamerával, és készíts hihetetlenül részletes képeket.

Dizájn

Strapabíró, családbarát telefon, amit úgy terveztünk, hogy biztonságosan illeszkedjen minden kézbe

Együtt, hosszabb ideig

Nézd meg most!

6,51” HD+ képernyő

Minőségi idő, és ami belefér

Hozd ki a legtöbbet a tanulásból és a játékokból a gyönyörű, 6,51 hüvelykes HD+ széltől szélig érő képernyőn – van számukra hely bőven. Emellett a beépített szülői vezérlők gondoskodnak arról, hogy szórakozás közben is biztonságban legyen az egész család.

Makro kamera

Arra figyelj, amit szeretsz

A makro kamerával a hétköznapi dolgok is rendkívülinek fognak látszani. Jó családi szórakozás lehet közeli felvételeket készíteni mindenről, ami csak megragadja a figyelmeteket.

Camera Go

Ezeket a képeket be szeretnéd keretezni

A legjobb emlékeid már sokkal élesebbek. A Camera Go alkalmazás portré és éjszakai módjaiban éjjel-nappal gyönyörű képeket tudsz készíteni. Hasznos tárhelyjelzők segítenek abban, hogy ne kelljen aggódnod a szabad hely miatt, így rengeteg szelfit készíthetsz az 5 MP-es előlapi kamerával.

Időtálló kialakítás és érzés

Ott van minden mérföldkőnél

Strapabíró kialakítású és biztonságosan illeszkedik a kézbe, ezért nem kell aggódni, ha a gyerekek kölcsönkérik a telefont. A tervezésekor a megbízhatóságra törekedtünk, ezért a Qualcomm® lapkakészletét és ujjlenyomat-olvasót építettünk bele.

akkumulátor

Engedd, hogy a kellemes pillanatok sokáig tartsanak

Töltsd kellemesen az időt órákon át a két napig üzemelő akkumulátorral,1 ami sosem hagy cserben. Legyen szó hosszú videohívásokról, videonézésről vagy játékokról, bőven van energia számukra.

Android™

Felkészülni. Vigyázz. Rajt!

Az Android 10 (Go verzió) segítségével gyorsabban és biztonságosabban végezheted el a feladataidat. A telefonod készen fog állni az Android 11-re (Go verzió) is, így mindig naprakész marad.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. 4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.