Facebook Instagram YouTube Twitter 6.5

Nokia 1.4 smartphone

Skip to main content

Tanulj és érezd jól magad a nagy képernyővel és a makro kamerával.

Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Front
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Front
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Back
Enlarge Faszén Nokia 1.4 from Front and Back
SzínFaszén
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 1.4

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 1.4

Maradj kapcsolatban a Nokia 1.4-gyel. A 6,51” méretű HD+ képernyő tökéletes tanuláshoz és fotózáshoz a Camera Go alkalmazással. Ugyanúgy, ahogy a családra, erre a telefonra is lehet számítani. 2 napos üzemidővel1, Qualcomm® lapkakészlettel és ujjlenyomat-olvasóval. Legyél gyorsabb és érezd magad nagyobb biztonságban az Android 10-zel (Go verzió). Az érkező Android 11-zel (Go verzió) még hosszabb ideig maradhatsz kapcsolatban.
Részletes leírás

Kijelző

Gyűjtsd a családot a 6,51 hüvelykes HD+ széltől szélig érő képernyő köré, hogy együtt tanuljatok és játsszatok.

Camera Go

Készíts képeket a legjobb emlékeidről a Camera Go alkalmazás különböző felvételi módjaival.

Makro kamera

Lépj közelebb a beépített makro kamerával, és készíts hihetetlenül részletes képeket.

Dizájn

Strapabíró, családbarát telefon, amit úgy terveztünk, hogy biztonságosan illeszkedjen minden kézbe

Nokia 1.4 smartphone
Nokia 1.4 smartphone

Együtt, hosszabb ideig

The 6.51” HD+ screen on Nokia 1.4

6,51” HD+ képernyő

Minőségi idő, és ami belefér

Hozd ki a legtöbbet a tanulásból és a játékokból a gyönyörű, 6,51 hüvelykes HD+ széltől szélig érő képernyőn – van számukra hely bőven. Emellett a beépített szülői vezérlők gondoskodnak arról, hogy szórakozás közben is biztonságban legyen az egész család.

Nokia 1.4 with a macro rear camera

Makro kamera

Arra figyelj, amit szeretsz

A makro kamerával a hétköznapi dolgok is rendkívülinek fognak látszani. Jó családi szórakozás lehet közeli felvételeket készíteni mindenről, ami csak megragadja a figyelmeteket.

Nokia 1.4 with the Camera Go app

Camera Go

Ezeket a képeket be szeretnéd keretezni

A legjobb emlékeid már sokkal élesebbek. A Camera Go alkalmazás portré és éjszakai módjaiban éjjel-nappal gyönyörű képeket tudsz készíteni. Hasznos tárhelyjelzők segítenek abban, hogy ne kelljen aggódnod a szabad hely miatt, így rengeteg szelfit készíthetsz az 5 MP-es előlapi kamerával.

The durable build of the Nokia 1.4

Időtálló kialakítás és érzés

Ott van minden mérföldkőnél

Strapabíró kialakítású és biztonságosan illeszkedik a kézbe, ezért nem kell aggódni, ha a gyerekek kölcsönkérik a telefont. A tervezésekor a megbízhatóságra törekedtünk, ezért a Qualcomm® lapkakészletét és ujjlenyomat-olvasót építettünk bele.

Nokia 1.4 with fingerprint sensor
Nokia 1.4 with a long battery life

akkumulátor

Engedd, hogy a kellemes pillanatok sokáig tartsanak

Töltsd kellemesen az időt órákon át a két napig üzemelő akkumulátorral,1 ami sosem hagy cserben. Legyen szó hosszú videohívásokról, videonézésről vagy játékokról, bőven van energia számukra.

Nokia 1.4 with Android 11 (Go edition)

Android™

Felkészülni. Vigyázz. Rajt!

Az Android 10 (Go verzió) segítségével gyorsabban és biztonságosabban végezheted el a feladataidat. A telefonod készen fog állni az Android 11-re (Go verzió) is, így mindig naprakész marad.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

¹ A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

² A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

³ Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

⁴ Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.