Nokia 1 Plus

‌‌

Nokia 1 Plus

Lépj magasabb szintekre egy okosabb telefonért!

Vásárold meg most

Képernyő

Egy képernyő, amit nem lehet letenni

Élvezd az emlékezetes látványt. Akár játszol, akár a kedvenc műsorodat nézed, az 5.45"méretű kijelző segít elmerülni egy teljesen új okostelefonos élményben. A lenyűgöző képernyőkijelző aránynak köszönhetően pedig semmi sem állhat a kedvenc tartalmad megnézésének útjába.

További részletek

Dizájn

Lépj előrébb, és várj el jobb formatervezést!

3D-s nano-mintázatú technológia a legmodernebb formatervezésért. Mindehhez hozzájön még az illesztés nélküli, makulátlan felületű, több színben kapható polikarbonát ház, és máris kész a tökéletes készülék, amellyel a következő szintre léphetsz.

Fedezd fel a formatervezést!

Kamera

Minden részletre gondoltunk, hogy minden részletet rögzíthess

Hátlapi kamerája optimalizált autofókusszal biztosítja a nagy részletgazdagságot. Az 5 MP-es előlapi kamera "szépítő" funkciójának köszönhetően pedig mindig magabiztosan pózolhatsz és fényképezhetsz. Ehhez jön még a minden egyes részlet rögzítésére speciálisan kifejlesztett chipkészlet, ami garantálja, hogy pontosan úgy örökítheted meg a pillanatot, ahogyan emlékszel rá.

Ismerd meg a kamerát!

Android™

Mindig csak egyre jobb

A Nokia 1 Plus készülékre az Android 9 Pie (Go kiadás) rendszert töltik fel, tehát a legújabb Android rendszer előnyeit élvezheted. Megfizethető okostelefonokra optimalizálták, hogy gyorsabb és zökkenőmentesebb élményben lehessen részed kisebb adat-, akkumulátor- és tárhelyfelhasználással. Emellett ingyenes havi biztonsági frissítéseket és Android frissítéseket is kapsz, hogy Nokia 1 Plus készüléked valóban a tökéletes telefon legyen a hétköznapokra.

Nokia 1 Plus

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.
Részletes leírás
Részletes leírás
Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más, kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb termékinformáció előzetes értesítés nélkül változhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

2Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.