Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Okos képalkotás és akkumulátor találkozik a nagy képernyővel.

Szín
Modell
2 GB RAM, 32 GB Belső memória, Kettős SIM

Nokia 2.4

A Nokia 2.4 csak rád vár. Az adaptív akkumulátoros technológia akár 2 nap üzemidőt biztosít, éles éjszakai fotókat készíthetsz az MI segítségével, valamint ujjlenyomattal és arcfeloldással is hozzáférhetsz a telefonhoz. A lenyűgöző, 6,5” méretű HD+ 20:9 képernyő életre kelti a történeteket. A Nokia 2.4 készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, így 2 évig számíthatsz az Android frissítéseire és 3 évig a havi biztonsági frissítésekre.

Részletes leírás

Fotózz este éjszakai módban, és készíts lenyűgöző szelfiket portré módban.

Kijelző

Bármit is csinálnál, azt a 6,5”-es HD+ képernyőn nagyobb méretben teheted.

Android One

Évekig érkeznek a legújabb biztonsági frissítések és az új Android funkciók.

akkumulátor

Az okosabb akkumulátor ritkább töltést jelent, akár 2 napig is üzemel.

Nagyobb, okosabb, rád szabva

Éjszakai mód

Részletek a sötétben

Nem csak nappal vannak pillanatok, amikről úgy érzed, hogy muszáj megörökítened. Az éjszakai mód fejlett képalkotással és a felvételek egymásra halmozásával biztosítja, hogy gyenge fényviszonyok között is élénken részletes képeket tudj készíteni.

Portré mód

Mutass egy pózt

A portré mód egyéni alakzataival és elmosódott háttereivel művészi képeket készíthetsz. Ráadásul az új portrészerkesztővel akár a fotózás után is újrafókuszálhatod és szerkesztheted a képeket.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Csak jobb és jobb...

A Nokia 2.4 akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár két nap üzemidőt biztosít1. A 4500 mAh2-es, MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

6,5” HD+ teljes képernyő

Válts nagyra

Nézz, tanulj és alkoss a 6,5”-es HD+ teljes képernyőn – a szelfisziget maximalizálja a képernyő méretét.

ujjlenyomat-olvasó

Könnyű hozzáférés

Gyorsan és egyszerűen feloldhatod a készüléket a kényelmes ujjlenyomat-olvasóval, vagy használd az MI-vel támogatott arcfelismerést – így a telefonhoz csak te férhetsz hozzá.

Dizájn

Erőteljes finn gyökerek

A 3D nanoszerkezetű borításnak köszönhetően biztonságosan fekszik a kezedben, és lenyűgöző a bevonata. Az öntött fém készülékháznak és a polikarbonát burkolatnak köszönhetően kényelmes, stabil a fogása.

Android One

Állj készen a jövőre

Letisztult, egyszerű felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Kiélvezheted a legújabb Android™ funkcióit, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket.

A Google Segéd gomb³

Egy kis segítség, bárhová is mész

A mobilos Google Segéd mindig veled van, így a hangoddal gyorsabban el tudod végezni a feladatokat. Egy gombnyomással feladatokat kezelhetsz, létrehozhatsz listákat, és útmutatást kérhetsz.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban⁵

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használattól és más tényezőktől függően jelentősen változik. 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant 4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.