Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Design Display 5.2 inches 5.2 Camera Processor Play Arrow right

Nokia 3.1

Simplicity without compromising on design.

Szín
SIM
Beállítások
2 GB RAM, 16 GB Belső memória, Kettős SIM

Nokia 3.1

Részletes leírás

Dizájn

Enjoy a premium feel with its sculpted Corning® Gorilla® Glass display

Kijelző

The 5.2" HD+ display offers maximised screen space on a compact device

Kamera

Capture crisp photos with the 13 MP auto-focus camera

Hardver

More power to your apps and games with the octa-core processor

Prémium színvonalú útitárs

Nézd meg most!

Dizájn

Elismerésre méltó dizájn

Az Nokia 3.1 megjelenésében és érzetében is prémium színvonalú. Rafinált ívei és a feltűnő gyémántvágott alumínium szélek magukra vonják a tekintetet. Hajlított hátlapjával és lekerekített Corning® Gorilla® Glass kijelzőjével az Nokia 3.1 kényelmesen illeszkedik kezedbe.

Képernyő

Tökéletes képernyőarány

Kompakt készülék, maximális képernyőméret. Az Nokia 3.1 készülék 18:9 képaránya ideális az 5,2’’ HD+ kijelző kihasználásához, legyen szó filmnézésről vagy hírfolyamokról – nincs több kimaradó képernyőrész.

Kamerák

Élesebb, részletesebb felvételek

A 13 MP hátlapi kamera autofókusszal és LED vakuval segíti, hogy igazán éles képeket készíts, kültéren és beltéren egyaránt. A 8MP előlapi kamera széles, 84,6 fokos látómezője tökéletes a csoportszelfikhez.

Hardver

A legjobb alkalmazások egy gombnyomásra

Az Nokia 3.1 készülék erőteljes Octa-Core processzora segítségével több élmény részese lehetsz, akár AR játékokat játszol, vagy egyszerre több alkalmazást használsz. Biztonságos hozzáférést kapsz olyan hasznos alkalmazásokhoz is, mint a GooglePay.

Szoftver

Az Android legjobbjai

Az Android One a Google által tervezett szoftveres élményt biztosítja az Nokia 3.1 felhasználói részére. Kapj meg mindent, amit csak szeretnél, és zárj ki mindent, amit nem. Ezt kínálja az egyszerűen használható felület és egy sor előre telepített alkalmazás, illetve az ingyenes, korlátlan Google Fotók tárhely1. Rendszeres biztonsági frissítéseket nyújtunk és két évig biztosítjuk az operációs rendszer frissítését, ami azt jelenti, hogy az Android One rendszert futtató új Nokia 3 biztonságos lesz és megkapja a legújabb Google újításokat, pl. a Google Asszisztens optimalizálását.
android one-full
További információ az Android One projektről

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A Google, az Android és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A kínálat eltérő lehet, a készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Az összes jellemző, funkció és egyéb termékinformáció előzetes értesítés nélkül változhat. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 3 Nem érhető el minden piacon. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. 4 Ingyenes tárhely a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google felhasználói fiók és internetkapcsolat szükséges. 5Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét foglalják.
* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.