Nokia 3.4

‌‌

Nokia 3.4

Az egyetlen, amire szükséged van

Nagyobb kijelző, nagyobb teljesítmény

Feliratkozás

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Teljesítmény a markodban

A legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 460 mobilplatformmal az előző generációkhoz képest 70%-kal jobb teljesítményre számíthatsz.

6,39” HD+ képernyő

Filmezz nagyban

A 6,39” méretű HD+ képernyőn jobb videókat és sorozatokat nézni, vagy akár dolgozni. A képernyőbe fúrt kamerának köszönhetően pedig nagyobb marad a hasznos kijelző, így magával ragadóbb a szórakozás.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Rengeteg erő

Nagyobb teljesítmény mellett jut több időd a munkára és játékra a 2 nap üzemidőt biztosító akkumulátorral1. Az adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

Kamera

Fantasztikus képek

A portré módban alkalmazott háttérhatásokkal és szerkesztéssel profikhoz hasonló képeket tudsz készíteni – akár a szelfiket is szerkesztheted. Éjszakai módban gyenge fényviszonyok között is gyönyörű képeket készíthetsz, és az 5 MP-es ultraszéles kamerának köszönhetően minden elfér a keretben.

Dizájn

Erőteljes finn gyökerek

Jól néz ki. Kellemes a fogása. A 3D nanoszerkezetű hátlap biztonságosan fekszik a kezedben, így kényelmes tartani ezt a lenyűgöző, skandináv külsejű és élénk színű készüléket. Emellett számíthatsz a belső fémház erősségére és tartósságára.

Family Link

Family Link

Segíts eligazodni a gyermekeidnek, miközben tanulnak, játszanak és felfedeznek. A Family Link alkalmazással korlátozhatod a tartalmakat, a képernyő előtt töltött időt, és ellenőrizheted a használt alkalmazásokat.

Jellemzők

Nokia 3.4

Ha nagyobb képernyőre és teljesítményre vágysz, akkor válts Nokia 3.4-re. A 6,39” méretű HD+ képernyőn még jobb videókat és sorozatokat nézni, vagy dolgozni – a képernyőbe fúrt kamerának köszönhetően pedig nagyobb a hasznos kijelző. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lemerül, az akkumulátor gondoskodik a 2 nap üzemidőről. 1A nagy teljesítményű tripla kamera, az MI-vel támogatott képalkotás, a portré mód, az éjszakai mód és az ultraszéles objektív gondoskodik arról, hogy elkészíthesd a tökéletes képet. A Nokia 3.4 egyetlen készülékben ötvözi a stílust és a tartósságot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasóval könnyen feloldhatod. És még meg sem említettük a Nokia Android One ígéretét – több évig számíthatsz a biztonsági és szoftverfrissítésekre. Ez pedig azt jelenti, hogy jobban és hosszabb ideig élvezheted a telefonodat.

Teljesítmény

Teljesítmény

A legújabb mobilplatfomon többet kihozhatsz a telefonodból.

Kijelző

Kijelző

A magával ragadó 6,39” méretű HD+ kijelző és a képernyőbe fúrt kamera biztosítják, hogy nagyobb méretben nézd a videókat.

akkumulátor

akkumulátor

A 2 napig üzemelő akkumulátor lehetővé teszi, hogy több feladatot elvégezz1.

Kamera

Kamera

A tripla kamera, az MI-vel támogatott képalkotás, és a különböző képkészítési módok lehetővé teszik, hogy elkészítsd a tökéletes képet.

Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használattól és más tényezőktől függően jelentősen változik.

2A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant

3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

4Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memóriaterület jelentős részét használják

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(