Facebook Instagram YouTube Twitter 6.39

Nokia 3.4

Skip to main content

Streaming, sorozatmaraton és munka egy magasabb szinten.

Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Front
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Back
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Back
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Front and Back
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Front
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Back
Enlarge Fjord Nokia 3.4 from Front and Back
SzínFjord
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 3.4

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 3.4

Ha nagyobb képernyőre és teljesítményre vágysz, akkor válts Nokia 3.4-re. A 6,39” méretű HD+ kijelzőn jobb lesz videókat és sorozatokat nézni vagy dolgozni – a fúrt kamerának köszönhetően nagyobb a hasznos kijelző mérete. Nem kell aggódnod amiatt, hogy lemerül, mert az akkumulátor gondoskodik a 2 napos üzemidőről. 1A nagy teljesítményű háromtagú kamera, az MI-vel támogatott képalkotás, a portré mód, az éjszakai mód és az ultraszéles objektív biztosítják, hogy elkészíthesd a tökéletes képet. A Nokia 3.4 egyetlen készülékben ötvözi a stílust és a tartósságot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasóval könnyen feloldhatod. És még meg sem említettük a Nokia Android One ígéretét: több évig számíthatsz a biztonsági és szoftverfrissítésekre. Ez pedig azt jelenti, hogy jobban és hosszabb ideig élvezheted a telefonodat.
Részletes leírás

Teljesítmény

A legújabb mobilplatfomon többet kihozhatsz a telefonodból.

Kijelző

A magával ragadó 6,39” méretű HD+ kijelző és a képernyőbe fúrt kamera biztosítják, hogy nagyobb méretben nézd a videókat.

akkumulátor

A 2 napig üzemelő akkumulátor lehetővé teszi, hogy több feladatot elvégezz1.

Kamera

A tripla kamera, az MI-vel támogatott képalkotás, és a különböző képkészítési módok lehetővé teszik, hogy elkészítsd a tökéletes képet.

Nagyobb képernyő, nagyobb teljesítmény

6,39” HD+ képernyő

Filmezz nagyban

A 6,39” méretű HD+ képernyőn jobb videókat és sorozatokat nézni, vagy akár dolgozni. A képernyőbe fúrt kamerának köszönhetően pedig nagyobb marad a hasznos kijelző, így magával ragadóbb a szórakozás.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Teljesítmény a markodban

A legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 460 mobilplatformmal az előző generációkhoz képest 70%-kal jobb teljesítményre számíthatsz.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Rengeteg erő

Nagyobb teljesítmény mellett jut több időd a munkára és játékra a 2 nap üzemidőt biztosító akkumulátorral1. Az adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

Dizájn

Erőteljes finn gyökerek

Jól néz ki. Kellemes a fogása. A 3D nanoszerkezetű hátlap biztonságosan fekszik a kezedben, így kényelmes tartani ezt a lenyűgöző, skandináv külsejű és élénk színű készüléket. Emellett számíthatsz a belső fémház erősségére és tartósságára.

Camera

Fantasztikus képek

A portré módban alkalmazott háttérhatásokkal és szerkesztéssel profikhoz hasonló képeket tudsz készíteni – akár a szelfiket is szerkesztheted. Éjszakai módban gyenge fényviszonyok között is gyönyörű képeket készíthetsz, és az 5 MP-es ultraszéles kamerának köszönhetően minden elfér a keretben.

Family Link

Family Link

Segíts eligazodni a gyermekeidnek, miközben tanulnak, játszanak és felfedeznek. A Family Link alkalmazással korlátozhatod a tartalmakat, a képernyő előtt töltött időt, és ellenőrizheted a használt alkalmazásokat.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak.

¹ A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használattól és más tényezőktől függően jelentősen változik.

² A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant

³ Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

⁴ Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memóriaterület jelentős részét használják.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.