Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Arrow down Noise Cancelling Touch controls Music Battery

Nokia zajszűrő fülhallgató

Az aktív zajszűrés, a környezeti mód és a Google Segéd¹ segít majd odafigyelni az igazán fontos dolgokra.

Szín
  • Speedshop
  • Aqua

Nokia zajszűrő fülhallgató

Ezek a fülhallgatók nem egyszerűen blokkolják a hangzavart, hanem akár 25 dB-ig aktívan kiszűrik a zajt – ebben egyenrangúak a forgalomban lévő hallásvédőkkel. Ha zavarnak a szerszámok, akkor ezzel kiszűrheted a melletted lévő munkaasztal zaját.

Részletes leírás

A csend sokszor aranyat ér

Aktív zajszűrés, akár 25 dB-ig.

Hallgasd, amikor szeretnéd

Környezeti hang mód, hogy könnyen ráhangolódhass a külvilágra.

Hangban és stílusban is erős

Két szín: faszén és sarki tenger.

Élvezd a zenét még hosszabb ideig

Egyetlen töltéssel akár 5 óra.

Zajszűrés

Kapcsolódj ki, bárhol

A Nokia zajszűrő fülhallgatóival bármikor kizárhatod külvilágot. Akár 25 dB-ig aktívan kiszűri a zajt, hogy odafigyelhess a hangokra, amikre szeretnél, és kiszűrd a zajt, amire nem vagy kíváncsi. Egyetlen töltés akár 5 óra zajszűrős lejátszási időt biztosít¹, hogy sokáig élvezhesd a zavartalanul töltött időt. Környezeti hang mód is van rajta, így tetszés szerint beengedheted vagy kiszűrheted a külvilágot, a Google Segéd² segítségével pedig mindig megtalálhatod a legjobb lejátszási listákat. Ja, és említettük már, hogy az IPX4 szabványnak megfelelően nedvesség- és porálló? Persze érthető – ha már a füledben volt, akkor lehet, hogy nem hallottál minket.

Környezeti üzemmód

Hallgasd, amikor szeretnéd

A környezeti mód pedig még a külvilágot is beengedi, ha szükséged van rá. Ha tehát éppen nincs szükséged a madárcsicsergésre, vagy meg akarod mutatni a barátaidnak, hogy éppen mit hallgatsz, csak egy kattintás, és készen is állsz.

Dizájn

Hangban erős. Stílusban erős.

A prémium formával és a két különleges színnel csodásan fogsz kinézni. A klasszikus szürke mellett egy egyedülálló, új színt is szeretnénk mutatni, a Jeges-tenger árnyalatait.

akkumulátor

Élvezd a csendet, még hosszabb ideig

Még több időt tölthetsz a saját világodban. Élvezd egyetlen töltéssel az akár 5 órás lejátszási időt és az aktív zajszűrést. Ennyi idő alatt sok zajt ki lehet szűrni.

Hang

Kevesebb zaj, tisztább hang

Élvezz stúdióminőségben minden hangot, ütemet és dobpergést – a busz háttérzaja nélkül.

Részletes leírás

Színek

Faszén

Teljesítmény

play-time:
20 h

Csatlakoztathatóság

Bluetooth:

5.0

Kompatibilitás:

Bármilyen Bluetooth-eszköz

USB-kapcsolat:

USB Type-C

Akkumulátor és töltés

A töltőtok akkumulátorának kapacitása:
400 mAh
akkumulátor:
45 mAh

A csomag tartalma

3 pairs of ear tips (S, M, L)

Töltőtok

Gyors üzembehelyezési útmutató

USB Type-C kábel

Töltőtok

Környezeti profil

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A Google a Google LLC védjegye. A kínálatban eltérés lehet. Ellenőrizd a helyi elérhetőséget. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált összes kép kizárólag illusztrációként szolgál.

1A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).