Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia XR20 ingyenes kijelző csere

Cserélni kell a kijelződet? Így tudod ingyenesen igényelni a Nokia XR20 kijelzőjének cseréjét.

Hogyan működik?

A Nokia XR20 kijelzőjét a vásárlástól számított egy évig ingyen kicseréljük egy alkalommal. A szolgáltatás igényléséhez elő kell jegyezned a javítást, és igazolnod kell, hogy a telefonod jogosult rá.

A készüléked javításra való elküldése is ingyenes. A javítás előjegyzése után letöltheted és kinyomtathatod a DHL szállítási címkéjét, hogy el tudd küldeni a telefonodat. A felvételi címtől függően akár 3-7 munkanapon belül visszakaphatod a megjavított telefonodat.

Első lépések

Az ingyenes kijelző csere igényléséhez egyszerűen csak foglalj le egy időpontot a javításra. Meg kell adnod a készüléked IMEI-számát, hogy ellenőrizzük, a telefonod jogosult-e a szolgáltatásra.

Javítás előjegyzése

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.