Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Error Hexagon Music Speaker Battery Design Arrow right

Nokia 5310

Feature phones
Nokia 5310

Return of a classic with big sound.

€ 45,00
Kleur
Opties
Dual SIM
Op voorraad, klaar voor verzending

Nokia 5310

Mis nooit meer een beat dankzij de Nokia 5310. Laat de muziek uit de mp3-speler1 en FM-radio vloeien en hoor elk gesprek met de krachtige dubbele luidsprekers aan de voorkant. Blijf verbonden dankzij een batterij die dag na dag tot je beschikking staat. Het vernieuwde ontwerp zorgt bovendien dat deze oude favoriet modern blijft.

Volledige specificaties

FM-radio en mp3-speler

Draadloze FM-radio met speciale muziekknoppen.

Dubbele luidsprekers aan de voorkant

Ontvang elke oproep luid en duidelijk.

Langere batterijduur

Een batterij die weken stand-by kan zijn.

Ontwerp

Een echte klassieker opgefrist voor 2020.

Mis geen enkele beat

Nu bekijken

FM-radio en mp3-speler

Als muziek voor de oren

Altijd de perfecte mix dankzij de mp3-speler1 en draadloze FM-radio met speciale muziekknoppen en krachtige luidsprekers aan de voorkant.

FM radio

Beleef een dag vol muziek

Stem af op je favoriete radiostations met de ingebouwde FM-radio. Je hebt geen hoofdtelefoon nodig: zet hem aan en luister via de luidsprekers aan de voorkant.

Mp3-speler

Start overal een feestje

Houd het ritme erin dankzij de ingebouwde mp3-speler1 en speciale muziekknoppen. Sla je favoriete nummers op op de geheugenkaart van 32 GB en geniet overal van je muziek. Want alles is beter met de juiste soundtrack.

Dubbele luidsprekers aan de voorkant

Lekker luid

Geniet de hele dag door van luide, gedurfde muziek en radiostations dankzij de dubbele luidsprekers aan de voorkant.

Speciale muziekknoppen

Selecteer. Speel af. Herhaal

Beluister al je favoriete radiostations, sla nummers over of pas het volume aan met de speciale muziekknoppen, zodat je nooit meer een beat hoeft te missen.

Muziek

Muziek in het hart

Bekijk in één oogopslag wat er speelt dankzij het heldere, gebogen scherm. Verander het ritme wanneer je maar wilt met de speciale muziekknoppen. Laat je muziek de vrije loop met een telefoon die is ontworpen voor het ritme van elke dag.

Ontwerp

De terugkeer van een klassieker

Dankzij de gebruiksvriendelijke knoppen, vloeiende rondingen en een comfortabele grip biedt de Nokia 5310 een nieuwe kijk op een oude favoriet – een iconisch ontwerp met een fris gezicht.

Duurzaamheid

Laat je horen

Voel je opgelaten en klaar om te gaan met de Nokia 5310. Dankzij de batterij die lang meegaat, een duurzaam ontwerp en de betrouwbare technologie laat deze telefoon je niet in de steek.

Connectiviteit

Blijf dag en nacht verbonden

Blijf verbonden dankzij de batterij die wekenlang op stand-by kan staan of bel urenlang zonder de telefoon op te laden. Dankzij de krachtige dubbele luidsprekers aan de voorkant hoor je elk gesprek bovendien luid en duidelijk.

Dit mag je niet missen. Meld je aan en wees de eerste die al het nieuws en aanbiedingen van Nokia ontvangt.

*Indien besteld in het weekend, op een feestdag of na 13.00 uur op de laatste werkdag van de week, wordt de bestelling binnen de volgende 2 werkdagen verzonden. Gratis verzendkosten bij minimaal 140 € bestelwaarde. Houd er rekening mee dat we enige vertragingen ondervinden vanwege de Covid-19 situatie. We doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het Nokia-merk voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 MicroSD-kaart vereist (los verkrijgbaar).

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.