Nokia 5310

‌‌
€ 44.90

Nu verkrijgbaar

€ 44.90
  • Gratis verzending
  • Retourneren binnen 14 dagen
  • 3 jaar garantie

Nokia 5310

  • Een echte klassieker opgefrist voor 2020.

  • Ontvang elke oproep luid en duidelijk.

  • Een batterij die weken stand-by kan zijn.

  • Draadloze FM-radio met speciale muziekknoppen.

Nokia 5310

Mis geen enkele beat

FM-radio en mp3-speler

Als muziek voor de oren

Altijd de perfecte mix dankzij de mp3-speler1 en draadloze FM-radio met speciale muziekknoppen en krachtige luidsprekers aan de voorkant.

Kom meer te weten
Kom meer te weten
Kom meer te weten

Ontwerp

De terugkeer van een klassieker

Dankzij de gebruiksvriendelijke knoppen, vloeiende rondingen en een comfortabele grip biedt de Nokia 5310 een nieuwe kijk op een oude favoriet – een iconisch ontwerp met een fris gezicht.

Muziek

Muziek in het hart

Bekijk in één oogopslag wat er speelt dankzij het heldere, gebogen scherm. Verander het ritme wanneer je maar wilt met de speciale muziekknoppen. Laat je muziek de vrije loop met een telefoon die is ontworpen voor het ritme van elke dag.

Duurzaamheid

Laat je horen

Voel je opgelaten en klaar om te gaan met de Nokia 5310. Dankzij de batterij die lang meegaat, een duurzaam ontwerp en de betrouwbare technologie laat deze telefoon je niet in de steek.

Connectiviteit

Blijf dag en nacht verbonden

Blijf verbonden dankzij de batterij die wekenlang op stand-by kan staan of bel urenlang zonder de telefoon op te laden. Dankzij de krachtige dubbele luidsprekers aan de voorkant hoor je elk gesprek bovendien luid en duidelijk.

Functies

Nokia 5310

Mis nooit meer een beat dankzij de Nokia 5310. Laat de muziek uit de mp3-speler1 en FM-radio vloeien en hoor elk gesprek met de krachtige dubbele luidsprekers aan de voorkant. Blijf verbonden dankzij een batterij die dag na dag tot je beschikking staat. Het vernieuwde ontwerp zorgt bovendien dat deze oude favoriet modern blijft.

FM-radio en mp3-speler

FM-radio en mp3-speler

Draadloze FM-radio met speciale muziekknoppen.

Dubbele luidsprekers aan de voorkant

Dubbele luidsprekers aan de voorkant

Ontvang elke oproep luid en duidelijk.

 Langere batterijduur

Langere batterijduur

Een batterij die weken stand-by kan zijn.

Ontwerp

Ontwerp

Een echte klassieker opgefrist voor 2020.

Volledige specificaties

Nokia 5310

Nu verkrijgbaar

Kleuren:

€ 44.90

De prijzen kunnen per winkel verschillen en zijn afhankelijk van productspecificaties, zoals de hoeveelheid geheugen. Als partner van Amazon verdient HMD Global aan geselecteerde aankopen.

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

HMD Global Oy is de exclusieve licentiehouder van het Nokia-merk voor telefoons en tablets. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.

Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1 MicroSD-kaart vereist (los verkrijgbaar).

2 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

(