Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Uw foto's en video's

Foto's en video's op uw telefoon bekijken

Wilt u die belangrijke momenten nog eens beleven? Bekijk de foto's en video's op uw telefoon.

Tik op Foto's.

Uw foto's en video's naar uw computer kopiëren

Wilt u uw foto's en video's op een groter scherm bekijken? Verplaats ze naar uw computer.

U kunt het bestandsbeheer van uw computer gebruiken om uw foto's en video's naar de computer te kopiëren of te verplaatsen.

Sluit de telefoon aan op een computer met een compatibele USB-kabel. Open het meldingenpaneel en tik op de USB-melding om het type USB-aansluiting in te stellen.

Uw foto's en video's delen

U kunt uw foto's en video's snel en eenvoudig delen zodat uw vrienden en familie deze kunnen bekijken.

1. Tik in Foto's op de foto die u wilt delen en tik op share.
  2. Selecteer hoe u de foto of video wilt delen.