‌‌

Verwacht meer

Enkel bij Nokia smartphones

Genoeg van onnodige applicaties die stiekem in de achtergrond meedraaien? Nokia smartphones komen met de meest pure versie van Android™ waardoor je telefoon niet trager maar juist beter wordt.

Genoeg van updates die je telefoon enkel maar vertragen? Nokia smartphones komen met de beste Google integraties waardoor je telefoon je voorkeuren aanleert om je nóg beter te bedienen.

Bovendien ligt de focus niet enkel op onze flagship toestellen, maar bieden wij upgrades voor al onze toestellen.

Verwacht meer dankzij Nokia smartphones.

De meest pure versie van Android™

De beste prestaties

Nokia smartphones komen met de meest pure versie van Android™. Geen onnodige applicaties en gratis maandelijkse beveiligingsupdates die je telefoon niet trager maar juist beter maken. Dankzij deze exclusieve partnership geniet je als eerste van de beste Google integraties.

Upgrades van het besturingssysteem

Iedere update, nog beter

Waarom zou je genoegen nemen met simpele updates op je smartphone? Nokia smartphones garanderen twee jaar lang upgrades van het besturingssysteem met de laatste versie van Android™. Nokia 5 werd bijvoorbeeld gelanceerd met Android 7.0 Nougat, geüpgraded naar Android 8.0 Oreo™ en is nu up-to-date met Android 9 Pie. We zorgen ervoor dat je Nokia smartphone voorzien is van de nieuwste en beste Google integraties, al vanaf het moment van aankoop.

Android 9 Pie

De kracht van kunstmatige intelligentie

Android 9 Pie legt zijn focus op kunstmatige intelligentie om meer te halen uit jouw Nokia smartphone. Nieuwe functies zoals Adaptive Battery en Adaptive Brightness, zorgen ervoor dat jouw toestel zich leert aanpassen aan jouw telefoongebruik en voorkeuren.

Meer informatie over Android 9 Pie

Android™, Google en andere merken en logo's zijn handelsmerken van Google LLC. Oreo is een handelsmerk van Mondelez International, Inc. group.